August 2013

Hurra! Tilbagebliksindlæg! Jeg elsker dem, også selvom de altid understreger, at jeg har en tendens til at glemme, hvilket år vi reelt befinder os i. (Jeg skrev seriøst lige “befinder os is.” Hvad hjertet er fuldt af og alt det der…)

I august 2012 2013…

…Funderede jeg over, hvordan det ville være at være anonym blogger.

…Var der kæmpekrise, da Frank kom hjem med en knækket tand, blev opereret og efterfølgende hverken ville spise eller drikke. Det var ikke sjovt, og han var eddikesur, men blev heldigvis sig selv igen til sidst.

…Jeg var on fire på outfitområdet og fik delt både leokjole og yndlings(overbelyst)maxi.

…Og snakkede lidt om, hvorvidt en smuk blogger monstro automatisk var en bedre blogger? (Feat. Jensen Ackles)

Jeg faldt over det perfekte bryllup og drømte i den forbindelse lidt om at være lesbisk.

Jeg flashede billeder fra, da jeg var meget ung og meget tynd og boede på Hawaii. (Og ja, jeg var et virkelig grimt barn.)

…Og var totalt på forkant, da jeg drømte om en stofchoker, som ingen steder var at opdrive. I dag er de alle vegne. Se mig, jeg er trendsetter!

…Og slutteligt fremviste jeg mine yndlings high end designersko i samlingen. Halvdelen af dem venter stadig på at blive indviet. Jeg bliver slet ikke inviteret til nok events, der kræver sarte designersko!

Kommentarer (8)

  • Jeg ved godt, at det her ikke er en modeblog, men altså, jeg elsker dine outfit-posts 😀 Det er på en eller anden måde så hyggeligt. Selvom jeg må indrømme, at det dog ikke er pga. mode, at jeg læser med dagligt 😀

  • Problemet med disse (ellers meget underholdende) indlæg er, at jeg føler mig utroligt gammel, når det sidste år føles som et par uger. Jeg ville uden at blinke have postuleret, at du nærmest lige havde skrevet både Frank-, Hawaii- og Maxikjoleindlægget.

    Ikke desto mindre læser jeg selvfølgelig også med næste gang, og mon ikke jeg til den tid synes, du da liiige har udgivet sådan et indlæg. Jeg bliver 80, inden jeg får set mig om.

  • På billedet, du har brugt til Randon facts-indlægget, du linker til, har du absurd flotte øjenvipper? Hvad har du gjort/brugt/købt?

  • Jeg er bange for, at jeg er nødt til at skuffe dig. Jeg har ikke andet på end mascara, jeg er bare meget lange vipper fra naturens side. 🙂

Der er lukket for kommentarer.