Shhh… #35

I dag har Femina anbefalet os, Frank og mig. Og ikke bare Miriam og hendes kat, men Miriam og hendes kat, Frank. Det gør mig sært glad, at Frank er nævnt ved navn. Måske fordi jeg synes, det betyder, at hans personlighed anerkendes. Han er ikke bare en kat, han er Frank. Min Frank. Jeres Frank. Det var helt forfærdeligt kattedamet skrevet, det ved jeg godt, men de af jer, der også er kæledyrsmennesker ved nok godt, hvad jeg mener. De af jer, der ikke er, kommer nok aldrig til at forstå det alligevel. Til gengæld hader I måske ikke jeres medmennesker så meget, som jeg gør?

Feminadamen var også ret stor fan af hemmelighederne. Så her får I endnu en bunke. Husk som altid at man indsender lige her. Helt anonymt og vidunderligt katartisk.

Kommentarer (42)

Der er lukket for kommentarer.