Jeg er jo Bridget Jones #145

1. Jeg fandt den fortabte Hemsworth-bror på Tinder. (Ikke Luke. Ham snakker vi ikke om.) Jeg sværger, han var den perfekte kombination af Chris og Liam… Hvilket selvfølgelig også betød, at jeg ikke fik et like tilbage. Well fuck you too.

2. “Kan ikke komme i tanke om et mere velegnet vejr at rydde op i sin makeup i.” Citat Pudderdåserne. Det er sjovt, for min første indskydelse var mere noget med at have en undskyldning for at blive i sengen og se Grey’s Anatomy hele dagen.

3. Såeh, der var den her vandmelon, der havde stået i mit køleskab et stykke tid. Et meget langt stykke tid. Og da jeg trykkede i overfladen viste den sig at være helt blød. Sådan nærmest flydende. Hvilket ikke er et godt tegn. Så jeg besluttede mig for at smide den ud. Bortset fra, at da jeg ville vippe den ned i skraldeposen vippede jeg den i stedet ned på gulvet, hvilket mere eller mindre resulterede i en eksplosion af rådden vandmelon ud over hele mit køkken og mig selv.

4. Jeg bor tilsyneladende under en sten og havde derfor ingen anelse om, at der var gay pride i Købehavn i går. Dagnabbit! Endnu en mulighed for at få mig en bøsse-bff forspildt.

5. Jeg fik en mail fra Trendsales om, at de havde “lagt mærke til”, at jeg havde nævnt dem i et indlæg, og om jeg ikke ville linke til dem i den forbindelse? Så ville de kvittere med noget gratis VIP og noget. Jeg skrev tilbage, at det desværre var i kommentarfeltet, de var blevet nævnt, og det kunne jeg ikke redigere, men at jeg altid sørgede for at linke, når jeg nævnte dem. Fik jeg noget gratis VIP ud af det? Næh. Det var de bare “glade for”.

6. Havde købt en ny pakke pæne, pæne tomater til den der tomatsauce, jeg er blevet storforbruger af. Jeg lagde dem på komfuret. Jeg tændte ovnen. Bortset fra, at jeg ikke tændte ovnen, jeg tændte kogepladen, og 10 sekunder efter var der smeltet plastic og brændte tomater ud over det hele.

7. Min lokale kinamand er blevet japaner. EJ! Jeg vil ikke have rå laks, jeg vil have indbagt kylling!

8. I forgårs havde jeg et mareridt så slemt, at jeg bed hul i begge mine kinder i søvne. Nu kan jeg ikke spiste noget som helst syrligt, uden det svier.

9. Undgår meget bevidst at tjekke, om der skulle være kommet nyt info omkring studiestart på KUAs intranet. Jeg kunne jo risikere reelt at skulle forberede mig.

10. Frank har som de fleste katte engang imellem behov for at spæne fra den ene ende af lejligheden til den anden, og det plejer at gå nogenlunde smertefrit. I går aftes hørte jeg imidlertid den velkendte lyd af en spænende Frank efterfulgt af et meget højt brag. Ti sekunder senere kom dyret listende ind til mig med verdens mest skyldige udtryk i ansigtet. Lortekat.

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.