Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Sære søgeord – August


Hermed jeres månedlige dosis sære søgninger, der af mystiske årsager har fået folk til at klikke sig ind på bloggen…

Tom Cruise height – Han er en lille lort, er han.

Diy sløjd – Jeg har ikke den fjerneste idé om, hvordan man kan komme ind på bloggen ved at søge på sløjd. Jeg gør mig meget, meget lidt i sløjd. I folkeskolen lavede jeg engang en ølholder til min far, og den er for lille til at kunne holde selv verdens slankeste øl.

Bloggere der ikke kan stave – Oh my God, der er så mange!

Kæmpe tissemand musling – Hvad er der med folk og den skide geoduck?

Mine veninder giver mig smæk – Har du fortjent det?

Lesbisk pige kommer over knæet og får… – Nejnejnej. Nejnej. Nej.

Fuck mænd – Så kort kan det siges.

Min kæreste har tinder – Sæt dig lige ned en gang, jeg har dårlige nyheder…

Fede dyr hd – Frank er ikke tyk! Nå!

Tissekone guide – Hvad er det helt præcis, du vil have en guide til? Hvordan man får en? Hvordan man bruger en?

Comments (12)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.