Kommentarer (18)

  • Jeg tror pænt at jeg springer over næste gang jeg får serveret agurk, nok især hvis den er skrællet…
    Der er nogen saftige imellem denne gang, det er en fest! Den med svigermor – stakkels dig!

  • Jer med depression/stress/kedafdet- afsti afsted til læge, NU! Kærligst en med stress som også er bange for at forlade lejligheden, men som får hjælp til at få det bedre (og det er altså rart!)

  • Den med irreterende blogger er vist min har sendt en lignene ind ihvertfald – og kan fortælle dig miriam at din ikke er en af dem (derfor jeg skrev næsten) det er mere de der mode og særligt “sundheds blogs” men what can i say jeg elsker at blive forarget 🙂

  • Ved ikke lige hvorfor min kommentar forsvandt, men undrer mig over hvordan det udelukkende kan være fyrens skyld, at en kvinde ikke har fået orgasme. Hun kan vel fortælle ham, hvad det er han skal gøre og hvordan? Ingen ved det jo bedre end en selv…

  • Din kommentar blev slettet, fordi den ikke var konstruktiv, og jeg flere gange har frabedt mig negativ feedback, der omhandler personerne, der indsender hemmeligheder. Vi får meget få oplysninger i hemmelighederne, og vi ved intet om indsenderen i dette tilfælde. Hun påstår aldrig, at det udelukkende er fyrens skyld. Måske tænder hun ikke på ham, og det er, derfor hun ikke har kunnet få en orgasme? Måske har hun rent faktisk forklaret ham et utal af gange, hvordan hun vil have det, men har en partner, der er dundrende egoistisk i sengen? Vi ved det ikke, og netop derfor sletter jeg kommentarer som den, du skrev. Den her er også på grænsen, fordi den er kritiserende. Det bør aldrig være nødvendigt for en indsender at være nødt til at forsvare sig selv i kommentarfeltet.

  • En timg er de her fantastiske hemmeligheder som man lige tænket over en ekstra gang. Men noget helt andet er kommentarerne 🙂 de er altså også fantastiske!

Der er lukket for kommentarer.