Juli 2013

Såeh, det har haltet lidt med stabil blogging på det sidste, men som jeg fortalte Facebook-folket, så er det altså, fordi jeg har er gået i serie-mode og binger så entusiastisk, at mit hjerte er ved at sprænges. Ååndskyld. Jeg skal nok tage mig sammen nu, det lover jeg!

I juli sidste år…

…Fik jeg for første gang nogensinde en helt rigtig bloggergave fra et helt rigtigt PR-firma og smadrede straks potentielle muligheder for at gentage successen, da jeg skrev dette indlæg.

…Delte jeg Frodes opskift på den perfekte jordbæris – og så endda uden æg. (Altså, jeg er ikke allergisk eller noget, men det er der jo andre, der er.)

…Var jeg så pisseharm over, at Fie Laursen glad fortsætte med at råsnyde sine læsere, at jeg overvejede at gå til pressen. Men man skal passe på med at skrive den slags indlæg, for som jeg gentagende gange er blevet gjort opmærksom på i forbindelse med den sag, er det jo mobning at gøre folk opmærksomme på sandheden. Man må ikke sådan hænge folk ud, der helt bevidst snyder deres læsere for at tjene penge. Fyfy.

…Opgav jeg for 117. gang det andet køn efter en lørdag med nogle ret uheldige udtalelser.

…Blev jeg psykotræt af de der verbale stikpiller, man altid får, når man vejer mere, end hvad acceptabelt er, og skrev et indlæg om, hvordan man taler til tykke piger.

…Gav jeg blogging tips til nye (og gamle) bloggere.

…Fik jeg verdens bedste tomatsalat på Madklubben. Jeg drømmer stadig lidt om den, hvis jeg skal være sådan helt ærlig.

Blev jeg temmelig tosset over Abercombie & Fitchs latterlige firmapolitik og klappede i min små, fede hænder over en badass blogger, der leverede en temmelig episk respons dertil.

Kommentarer (12)

 • Hold nu kæft hvor går tiden stærkt altså! Jeg har muligvis sagt det mindst 300000 gange men jeg forstår slet ikke at der allerede er gået et år siden de indlæg. Crazy!
  P.s så har du været savnet (indsæt teenagehjerte)

 • HVER gang, jeg læser de her indlæg, bliver jeg vildt overrasket over, at det allerede er et år siden. Jeg husker det virkelig, som var det for nylig… 😛

 • Hahahahahahahahaha… Hold kæft jeg elsker det tandbørste indlæg!!!! Så godt 🙂 Og highfive for Fie-sagen! Det var før min tid som læser hos dig. Kh en der selv har modtaget kit med tandbørsterne

 • Jeg er først begyndt at læse med på din blog her for nylig (vi snakker en måneds tid – og HVORFOR (???) fandt jeg dog ikke bloggen før??)
  Nå, men jeg synes du er PISSE genial! Jeg elsker Din måde at skrive på og din uhøjtidelige charme 😀
  Indlæg som de her gør det bare endnu værre (???) – og ja, jeg ved sgu godt at det her lyder som en mindre kærlighedserklærinf, men du ER sgu genial!
  Jeg glæder mig til at læse MANGE flere geniale indlæg fremover – og når jeg på et tidspunkt får tid, læse alle de gamle.
  Føler du et pres nu 😉

 • Og i juli har du fået endnu en læser, som elsker at du ikke bare er endnu en blogger i rækken af dem med alt for photoshoppede billeder, overfladisk beskrivelse af den lækre mad/din weekend med venner/dit nye køb etc. Men rent faktisk har noget spændende at fortælle, uden at du udleverer hele dit privatliv. Små personlige glimt at det du tænker og gør. Det kan jeg lide. Og så kan jeg godt lide at du svarer (pænt) på folks kommentarer. Lige sådan en blog jeg har savnet i lang tid. Og så håber jeg at alle os nytilkomne læsere er med til at du får nogle flere bloggergaver. Der skal da også nogle nye til i flokken af begavede bloggere 😉 Og når man er på SU er alt gratis jo kærkomment!
  God søndag!
  //B

 • Hej Eva! Jeg byder altid nye velkommen med åbne arme – især når de sådan kommer anstigende med store mængde ros! Jeg håber ikke, jeg skuffer! 😉

 • Hurra! Jeg elsker, når nye læsere har den opfattelse af mig. Det er lige præcis den stemning, jeg stiler efter, så det er lige i øjet. Tak!

Der er lukket for kommentarer.