Outfit-retardo

Ak ja, der var jo en grund til, at jeg aldrig rigtig kom ind i det der med outfitbilleder, men der var en del, der efterspurgte et snapshop af den nye yndlingskjole på, og så måtte jeg jo pænt til det igen. Søster legede fotograf, og vi nåede lige præcis at skyde syv overbelyste billeder, før batteriet begyndte at skrige på udskiftning, og jeg var på vej ud ad døren, så det her er, hvad I får. Mopset udseende Miriam und alles. Deal with it.

Kommentarer (14)

 • Som en lille B-skål jeg er fuldstændig forblændet af dine (STORE) bryster! Jeg vidste slet ikke de kunne komme i så store størrelser.. Altså som i ægte..

 • Må lige give dig et bifald med på vejen, du er virkelig god til at klæde dig efter din krop! Hvilket får dig til at se smuk og feminin ud.

 • Elsker når du laver outfit posts. Det er så skønt for én gangs skyld at se en blogger der rent faktisk også har et frontparti, fremfor alle de andre i blogland, hvor langt de fleste af deres outfits, hvor fine de end er, bare ikke passer til min kropsform/min babser.
  Så, keep them coming! 🙂

 • Virkelig flot kjole, der komplimenterer dine former godt. Der er måske lidt for meget fokus på brysterne, men det kan selvfølgelig være svært at undgå, når de har den størrelse de har. Under alle omstændigheder er det fedt med en blogger, der har en betragtelig barm (for det er der altså mange af os andre, der har) og ikke er bange for at vise det. 🙂

 • Ha ha, de er også imponerende, men når nu store bryster ligger til familien, og man samtidig så er lidt tyk, så ender vi altså ude i sådan noget der. 😉

 • Jeg prøver at finde en eller anden form for balance, for jeg ved nemlig, at jeg har en del storbarmede læsere, der kan relatere enormt meget, men der er jo også dem, som så ikke kan bruge boob-indlæg til en skid! 😀

 • Jeg er i en kjole, der hverken viser sideboob eller kavalergang, og så jeg ved egentlig ikke, hvordan jeg ellers kunne fjerne fokus fra dem. Alternativt skulle jeg ud i noget med cardigans eller løse toppe, men det var for varmt til det første, og det andet får mig til at ligne et telt, så jeg er såmænd godt tilfreds med resultatet. Jeg har store bryster, sådan er det. 🙂

 • Undskyld, men Jeg sidder her og lidt nysgerrig. Hvilken skål bruger du?.(du behøver ikke svare) Din barm er overhovedet ikke for stor,som.nogen siger. Den.passer til din kropsbygning/form!:)

 • Ahahaha, men jeg er jo tyk! 😉 Jeg bruger en K-skål. Det ER for stort. Man kan så sige at det er held i uheld, at resten af mig også er ret stor, for så ser det ikke så vildt ud, men de er simpelthen for store til, at de er til at have med at gøre. Slipper nok ikke udenom en reducering engang.

 • Hehe, tak for svaret!:)
  Dejligt med en blogger der svare en!!
  Er ny læser på bloggen og vil klart blive hængende!

  Thumbs up, herfra!

Der er lukket for kommentarer.