Jeg er jo Bridget Jones #138

1. Fulde-Miriam er som bekendt et smukt menneske, men vidste I, at tømmermands-Miriam er næsten lige så vidunderlig?

2. I dag regner det, og jeg har aldrig været så glad i mit liv, fordi det helt automatisk sænker temperaturen. Det betyder også, at jeg for første gang i flere uger ikke har hovedpine af dehydrering.

3. Til gengæld skal jeg så leve med en temmelig utilfreds Frank, der insisterer på at sidde i døråbningen og miave utilfreds, fordi han gerne vil ud, men ikke vil have våde poter.

4. Jeg er tilsyneladende gået hen og er blevet overfølsom over for myggestik, så min krop er pt indehaver af adskillige røde, stenhårde hævelser på størrelse med nektariner. Nydeligt.

5. I tirsdags trådt jeg en tegnestift op i foden. Det var midt om natten, og jeg skulle bare lige ud og tisse. Jeg har absolut ingen idé om, hvor den kom fra – eneste nogenlunde plausible forklaring er, at Frank tog hævn over sin øredråbekur.

6. Jeg havde købt en pose friske ærter til turen fra Sjælland til Jylland, men endte naturligvis med at glemme den derhjemme. Ser utroligt meget frem til at komme hjem til rådne ærter og som følge deraf titusindvis af bananfluer.

7. Vanen tro, dukkede jeg som sædvanligt op i Randers med en kuffert fuld af ikke meget andet end vasketøj.

8. Til gengæld satte jeg for en gangs skyld selv vasken over i stedet for bare at dumpe tøjbunken for fødderne af min mor, og det er vel også en slags fremskridt?

9. Jeg var til fødselsdag i går, og forberedelserne dertil inkluderede selvfølgelig et bad. Jeg havde bare ikke lige fået tjekket hylderne i brusekabinen, før jeg trådte ind, så jeg endte med at forlade den igen friskt duftende af smølfe-shampoo.

10. Ugens allerypperste Bridget-moment går imidlertid til allerdejligste Nanna, der i nat gav den fuld gas på dansegulvet. Pigen har nogle temmeligt episke moves, og da Jason Derulos Talk Dirty To Me blev spillet, havde hun et helt bord af savlende ungersvende, der fulgte hendes mindste bevægelse… Lige indtil et forkert trin medførte en omvrikning på venstre fod og et temmeligt ihærdig forsøg på ikke at ryge på røven. Så var det lidt, som om fortryllelsen blev brudt, ahem.

Kommentarer (10)

  • Stakkels ærter :O Og stakkels dig, også.
    Og myggestik, ikke? Mine underben er stadig prydet af mørke plamager fra vildt myggeangreb for en måneds tid siden. Håber på, at det er væk til næste sæson, men ved ikke, om det er for optimistisk…

  • Jeg har virkelig også nydt regnen i dag! Det er den perfekte måde at afslutte en alt for varm uge på. Fantastisk! Flere regnvejrsdage, tak 🙂

  • Jeg har samme problem med myg. Eller, jeg havde, indtil jeg begyndte at lave min egen myggeolie og kløe-gå-væk-salve. Det virker rigtigt godt, og jeg har fået supermeget god respons på det fra andre også. Hvis du kan acceptere, at jeg ligner dig ret meget (dvs. der godt kan gå noget tid før jeg får gjort ting), så vil jeg godt sende dig en lille flaske olie og et lille glas salve? Og det er altså ikke fordi jeg er nærig, men det rækker som regel ret langt, jeg havde kun fået brugt ca. det halve af flasken et år på en sommerlejr, hvor der var blevet nasset groft OG det var blevet brugt som massageolie. Det er stadig ikke lykkes mig at komme i bund i et glas med salve endnu.

  • Uuuuh, det lyder læks! Hvis du kan overtales til at smide mig en mail, så skal jeg fluks få en adresse af sted mod dig!

Der er lukket for kommentarer.