Ting, jeg ikke forstår…

(Det her billede er perfektion.)

 • Hvordan det kan være overskyet og blæsende og stadig en million grader.
 • Antallet af bussemandsrelaterede hemmeligheder, der bliver indsendt.
 • Hvorfor bøger er så dyre. Burde vi ikke netop opfordre folk til at opsøge alternativer til Netflix?
 • Hvem nogen af spillerne i VM er.
 • Hvorfor folk synes, Roskilde er the shit. Seriøst.
 • Børn.
 • Hvordan Apple kan lave 45 nye iPhones om året, og alle deres batterier bliver ved med at være lort.
 • Hvordan i hede hule helvede, jeg reelt fandt en sætning i en bog, hvor der stod “hans” i stedet for “sin”. I EN BOG!! Verden er af lave.
 • Hvorfor Kanye West ikke bliver stukket en lussing på daglig basis.
 • Riskiks med chokolade. Er det ikke lidt at modarbejde selve pointen i en riskiks?
 • Hvorfor man aldrig vokser fra ostehaps.
 • Folk, der synes, katte er nederen. Jeg synes, I er nederen.
 • Hvordan edderkopper pludselig dukker op ud af ingenting.
 • At man betaler mindre formuer for friske ærter, når bælgene, der vejer klart mest, ikke kan bruges til en skid.
 • Hvorfor Dronningen ikke får bleget sine tænder.
 • Hvordan jeg kan have 100.000 sidevisninger om måneden og stadig ikke være vigtig nok til at få gratis ting tilsendt i tide og utide. Jeg synes faktisk ikke, det er okay.
 • At Frank er mere populær end mig. (Det kan muligvis have noget at gøre med min grådighed, jævnfør ovenstående punkt.)

Kommentarer (22)

 • Det er altså også ret mærkeligt med de gratis ting der – de burde smide nogle gode sager efter dig, bare fordi du er dig! Flere gratis sager til folket! 😀

 • Det er så sært med ingen free stuff, har lige talt med min veninde om det. Vi blev enige om, at man som virksomhed jo må være lidt usikker på sit produkt, hvis man ikke tør få den ærlige mening …

 • Louise Silkjær

  Har du smagt de der riskiks? Kan godt være konceptet er far out, men er du gal de smager godt!

 • Jeg var på et marked, og så de der hestebøger du har. Jeg overvejede at købe en og sende til dig 🙂 Men jeg ved ikke om du stadig mangler nogen. Men ja, du burde få en masse dejlige ting til dig og Frank! I er fantastiske!!

 • Nu er jeg en relativ nu læser – og jeg nyder skam din blog, ironi/sarkasme og den måde du ser verdenen, dog ved jeg ikke helt om du bare hader børn som i dem skal du aldrig have – fy føj, eller om du bare ikke er nået dertil endnu, og derfor ikke har så høj en tolerencetærskel for børn? Jeg kan sagtens følge dig, havde det på samme måde inden jeg selv blev mor…
  Tror de fleste mødre, har det på samme måde som dig, angående dem som ikke kan lide katte, bare med omvendt fortegn 😉 😉

  Og den med Roskilde – Amen!

  – Maj 🙂

 • Helt sikkert. Jeg har snakket med nogle bloggere om det, der mener, at det er fordi jeg selv skal være lidt proaktiv, så PR-folkene kan finde ud af, at jeg eksisterer… Men det er jo ikke just min stærke side! 😀

 • Nuij, hvor er du rar! Jo, jeg mangler stadig nogle stykker, men det er jo lidt tricky lige at ramme dem, jeg mangler. 🙂

 • Jeg hader skam ikke børn, jeg forstår bare ikke det appellerende ved dem. Jeg er ikke og har aldrig været en børneperson – på samme måde som nogle mennesker heller ikke er til katte, som du nævner. Jeg sætter pris på min frihed og min stilhed (og at sove længe!), så det er lidt en no-brainer for mig. De fleste af mine venner, der har børn, har det faktisk lige som mig. Så elsker de bare deres egne børn og synes, resten er nederen! 😀

 • Sidevisninger er altså ikke alt. I de fleste tilfælde vil virksomheder gerne have den rigtige person til at repræsentere deres brand og det betyder mere end sidevisninger. Så altså hellere en mindre blog, som virksomheden kan se passer til brandet, end en størr

 • De fleste og de fleste. Det er vist lige at stramme den at insinuere, at brands er så kræsne med deres reklame. Som regel er målgruppen det vigtigste i en sådan situation. Der er desuden stor forskel på at reklamere for et brand i form af “se mine fine negle” og reelt at repræsentere et brand. Når det så er sagt, så er jeg så udmærket klar over mit kontroversielle image, men når jeg skriver ting som denne, er det bevidst satirisk omkring grådighed i blogland. Det skal ikke tages tages så seriøst igen. 😉

 • Miriam, nu ved jeg ikke, om du har været på Roskilde, men den stemning fanger du ikke lige andre steder. Som ivrig koncertgænger er der altså noget særligt ved at stå foran Orange Scene sammen med så mange andre mennesker, der bare har det fedt! Det er selvfølgelig også ret klamt at bo der i længden, men nu er jeg ikke så sart, at jeg ikke godt kan holde til det en uge. 🙂

 • Kattehadere er som regel folk der aldrig har haft en kat. Som ikke ved hvor sjove og kærlige de er og hvor meget glæde de kan give. Jeg forstår ikke at hunde er mere populære, men bevares hunde er også skønne. Jeg vil dog sige at jeg ofte synes at folk der ikke kan lide katte (eller dyr generelt) ofte er ret nederen mennesker:-0 Så bare ved “Jeg hader katte” sætningen tænker jeg: “Jeg hader dig!”:-/

 • Åh ja, jeg forstår skam godt, at nogle mennesker er vilde med Roskilde, men nu hvor jeg hverken bryder mig om høje lyde eller mange mennesker, så er det ikke lige min boldgade. 😉

 • Det er sjovt det der med ikke at kunne lide børn. Jeg har haft det på præcis samme måde som dig i de første 30 år af mit liv. Børn sagde mig ingenting og jeg har altid sagt at jeg ikke vil have nogle selv. Pludseligt en dag møder jeg en skøn mand og lysten til at få en bebs rammer mig som et lyn fra klar himmel og vupti 9 måneder (sådan mere eller mindre) efter kommer vores søn til verden. Jeg kan slet ikke forstå at jeg kan elske nogen så højt. Jeg synes faktisk at mit liv er sjovere nu end før- på trods af søvnløse natter og manglende frihed. Jeg har en sjæleven for livet lige meget hvad der sker og det føles rart. Jeg er vild med ham. Andre folks børn- not so much. Så den del er som det plejer at være. Jeg bliver bare aldrig et børnemenneske, eller en mor, hvis eneste identitet er hendes børn…men jeg er lykkelig for at have fået muligheden for at få mit eget. Så jeg tipper på at samme sker for dig også 😉
  Og det med gratis PR-ting, det forstå jeg heller ikke. Du har helt klart fortjent det.

Der er lukket for kommentarer.