Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg er jo Bridget Jones #137

1. Klokken er 18, og jeg har stadig absolut intet fået lavet i dag. Det er for varmt til at eksistere, mand!

2. Okay, det passer ikke helt. Jeg har faktisk taget mig en morfar, som var virkelig rart, indtil Frank besluttede sig for, at han ville være med og kravlede op på min mave og satte sig.

3. For et par dage siden, da jeg var i Irma, så jeg en pige smide en bakke flødeboller i sin kurv. Det forekom mig lidt fjollet, eftersom én bakke kostede 18 kroner, men der var to for 10, så jeg gjorde hende venligt opmærksom på tilbuddet, hvilket fik hende til at skrige mig ind i hovedet, at jeg ikke skulle blande mig i, hvad hun købte. Oooookay. Jamen så mange gange undskyld.

4. Jeg lever for tiden af nye kartofler, friske ærter og kirsebær. Har en svag fornemmelse af, at jeg måske burde variere min kost mere end som så.

5. Det tager mig i disse dage endnu længere end sædvanligt at falde i søvn, fordi det er så pissevarmt. I går var jeg endelig ved at døse hen, da jeg kom i tanke om en historie om en pige, der satte sig på sin seng og tabte sin mobiltelefon på gulvet. Da hun bøjede sig ned for at samle den op, gik det op for hende, at der lå en mand inde under hendes seng. Gæt hvem der pludselig var lysvågen?

6. Jeg får for tiden en hel del henvendelser både på email og Facebook, og selvom det er ganske fantastisk at høre fra jer allesammen, så render jeg rundt i en tilstand af konstant panik for at glemme at svare nogen. Jeg er jo ikke just hende med den mest organiserede inbox!

7. I forgårs tog jeg mig selv i reelt at grine højt af en joke, jeg lavede inde i mit hoved. You sad, sad person, Miriam.

8. Om lidt over en måned drager jeg med min søster til Berlin, og da jeg derfor i går gik på jagt efter mit pas, var det pist væk. Jeg var hele min lejlighed igennem, og panikken begyndte at brede sig, da jeg endelig lokaliserede det. Hvor? I bunden af min vasketøjskurv.

9. Det skal i øvrigt nok blive en interessant ferie, fordi min søster glæder sig enormt meget til at gå på museer og sådan, og jeg er knap så kulturelt anlagt. Mit primære mål med turen er at købe masser af neglelak og kinderæg.

10. Jeg nåede at have min nye yndlingskjole måneds tid. Så fik møllene fat i den. Suk.

Comments (24)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.