Afsløring + brok

Det er tricky business, det der med at skulle fotografere noget, man har tænkt sig at returnere. Mærket må selvfølgelig ikke kunne ses, og derudover må produktet jo heller ikke se brugt ud, når man har prøvet det på, så jeg endte med at sidde ude på min altan med fødderne på et viskestykke i et forsøg på ikke at ridse sålerne. Så deeeet…

Jeg kunne ikke lade være med at overveje, om der monstro er nogle bloggere, der benytter sig af det trick? Altså, køber ting, præsenterer dem på bloggen og så returnerer dem – uden at sige det til bloggen, selvfølgelig. Det er jo egentlig ret smart. På den måde kan man lade, som om man er shopaholic, men stadig have råd til fjollede ting som mad og husleje.

Der var flere af jer, der gættede rigtigt. Det var nemlig de fine armygrønne sko, jeg bestilte hjem fra Zaras udsalg (selvom jeg også var svært fristet af de sorte). Men selv hvis jeg havde haft råd til at beholde dem, så var de her røget tilbage igen. Før det første er de gået i stykker. På den højre er nettet gået fra remmen, hvilket man ikke kan se på billedet, men er ret tydeligt i virkeligheden. Jeg gætter på, at pigen før mig måske har gjort det ved et uheld, da hun prøvede dem på, for jeg har sjældent haft så store problemer med at få et par sko på før. Jeg har relativt smalle fødder, og jeg har da aldrig følt mig så fedfodet før. Efter megen asen og masen lykkedes det til sidst, men det viste sig hurtigt, at det her er sko, der er designet til at være pæne, ikke til at gå i. Jeg kan knapt nok stå op i dem.

Jeg elsker stadig designet, så i og med at jeg alligevel ikke har råd til at beholde dem, så er det her vel det bedste, der kunne ske. Heldigvis har Zara en måneds retur, så det burde ikke være et problem at komme af med dem igen, men jeg beholder dem muligvis lige et par dage endnu. De er trods alt virkelig pæne at se på…

Kommentarer (6)

  • Jeg har nogen gange tænkt på om fx Vilde Kaniner gør det med ALLE de chanel tasker, eller i hvert fald bare sælger dem videre. Hvordan får man ellers råd til den slags dyre vaner? Og ja, hun blogger fantastisk og har mange følgere, men så mange tusinde kan det vel ikke gøre?

  • Jeg følger hende ikke, men da jeg gjorde, mindes jeg at kunne huske, at hun er ret god til at få solgt ud, så det er nok en af grundene. Derudover er hun en af de allerstørste modebloggere, der er, og hun kører rigtig mange sponsorerede indlæg og affiliate links, så jeg tror skam, hun tjener rigtig pænt på det.

  • Der er aldrig noget, der er så skidt, at det ikke skal tørres op (:

    Det er bare det, der altid er min frygt når det gælder netshopping. Lige meget hvor nemt de så end gør det, så gider jeg stadig ikke den der tur ned på posthuset, så hvis jeg har købt noget online, og det ikke funker, så ender jeg bare 9 ud af 10 gange med at beholde det. Nu bare som bras, der ligger og fylder..

  • Jeg havde glemt de sponsorede! Jeg vil dog påpege, at det bare er noget jeg undrer mig over, ikke en løftet pege finger eller noget. ELSKER fru vild kanin, tro det eller ej.

  • Jeg læste det skam heller ikke som sådan en, men jeg forstår godt undringen. Jeg tror bare generelt, de virkelig store bloggere tjener en del mere, end man sådan lige regner med.

  • Jeps. Det sker også uhyggeligt ofte for mig, men når det nu gælder 500 kroner, så tror jeg i den grad, jeg får det gjort! 😀

Der er lukket for kommentarer.