Sære søgeord – Juni


TO dage uden et indlæg? Hvad bilder jeg mig da ind sådan at glemme jer i al min iver efter at være social?! Hermed jeres månedlige dosis sære søgninger, der har fået folk til (mestendels fejlagtigt, gætter jeg på) at forvilde sig ind på bloggen.

Fat cats – Som ejer, så kat. Selvom han nu altså slet ikke er så tyk, som han ser ud. Det meste er pels, jeg sværger!

Eksamenskode ku – Åh, jeg fik så ondt af vedkommende, der fandt ind til bloggen via den her søgning. Der har stensikkert siddet en stakkels KU-studerende og desperat prøvet at udfylde den obligatoriske forside til sin eksamensopgave og så ikke anet, hvad i alverden en eksamenskode var for en fætter… Og alt, vedkommende fandt, var et indlæg, hvor jeg ligeledes brokkede mig over systemet.

Flet pdf – Præcis det samme som ovenstående. For filan, jeg får grumme, grumme flashbacks til den nat for præcis en måned siden, hvor jeg totalt udmattet og ditto frustreret stortudende forsøgte at flette usamarbejdsvillige PDF’er.

Tissemand musling – Igen?! Hvad er der galt med folk? This is the droid you’re looking for.

Anklen på siden hvad hedder – Aner det ikke, men nu irriterer det også mig… Er der en anatomiekspert, der vil byde ind?

Stræk finger hvid negl – Whut?

Video knude på kirsebærstilk – Den er her. Men jeg vil gerne lige advare om, at det 1) ikke er en tutorial, men mere bare mig, der er kikset og 2) ikke ser sexet ud. Overhovedet.

Verdens største tissekone – Af alle ting, man ikke skal søge på, ligger den her muligvis helt øverst. Så la’ da vær’. 

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.