Jeg er jo Bridget Jones #135

1. Udseende post fredagens bytur. Ansigt: Temmelig slidt. Negle: Spotless!

2. Jeg brugte i øvrigt så mange penge i fredags, at jeg tilbragte det meste af dagen i går i chok. Jeg havde lige (endelig!) fået de penge tilbage, SU-styrelsen skyldte mig, og pist væk var de. Og jeg som ellers havde øremærket dem til noget lidt andet end Hornsleths ice teas…

3. På Hornsleth skete det også for kun tredje gang i bloggens historie, at jeg blev genkendt. Så hermed et shoutout til Kathrine og Fie, og jeg bør nok også undskylde for, at jeg desperat skreg: “KOM TILBAGE!” efter jer, da I bevægede jer videre ud i det københavnske natteliv… Jeg kunne bare så godt lide jer, jo. 😉

4. På vej hjem fra selv samme bytur var jeg i øvrigt så bragende sulten, at jeg kom til at spise Franks cheeseburger. (Til dem, der ikke ved det, køber jeg altid sådan en med oven i min egen fuldemad, så jeg kan få lov til at spise i fred.) Det gjorde mig temmelig upopulær.

5. Frank, derimod, var som altid en populær herre selv in absintia. Fire forskellige mennesker spurgte i løbet af aftenen ind til, hvordan han havde det, og en gut, jeg aldrig havde mødt før, stod entusiastisk i op mod ti minutter og kiggede på billeder af dyret på min telefon. Jeg begynder at frygte, at termen “kattedame” ikke helt er dækkende længere.

6. I går var der sommerfest i min andelsforening. Nede i vores fællesgård. Jeg var ikke med, fordi jeg selvsagt ikke er typen, der ynder at komme mine naboer ved, men jeg bemærkede alligevel to ting: 1) Underboen med verdens mindste sko var med, og 2) det var sjovt nok okay for hende at larme efter klokken 22.30 på en lørdag. Ja, jeg følte mig fristet til at gå ned og råbe af hende, at det var uacceptabelt, og nej, jeg gjorde det ikke.

7. Jeg ved ikke, hvad jeg drømte i nat, men jeg gætter på, at jeg var temmelig gal, for jeg har i hvert fald bidt indersiden af min højre kind totalt til blods.

8. Oven i hatten lider mine fødder for tiden, fordi de efter en helt vinter med strømpebukser ikke er hærdede nok til at udholde mit alt andet end praktiske fodtøj, og jeg kan derfor i skrivende stund prale af hele seks vabler!

9. Har færdiggjort sæson fire af Game of Thrones og har kæmpe nedtur over, at jeg nu igen skal vente et helt år på flere brutale mord.

10. Og hvad værre er: En af Københavns allerdejligste piger har vist sig at være for talentfuld til vores lille land og rykker nu til det store udland. Nærmere betegnet New York. Jeg er lige dele utroligt trist over at miste hende og helt latterligt misundelig.

Kommentarer (22)

 • Jeg var også et smut forbi Hornsleth, og var SÅ skuffet over ikke at have spottet dig, da jeg så på Facebook, at du havde været der. Jeg er sikker på jeg havde genkendt dig hvis jeg havde set dig – men til mit forsvar var jeg der kun meget kort. Og hey – blame it on the alcohol!

 • Jeg sad lige foran dig i s-toget mod Køge sidste lørdag – jeg var SÅ tæt på at sige noget, men jeg turde ikke! Var bange for at virke for freak-agtig 😀

 • jeg så dig også en dag for et par måneder siden på Dallle Valle med en veninde, jeg ville bare ikke afbryde jeres hygge. Det var nu lidt sjovt at se dig, men tænker at det må være mærkeligt at du går rundt og ikke aner at andre faktisk godt ved hvem du er uden at du ved det?

 • Hvordan kan det være, at du kan tåle at se Game of Thrones når du er særligt sensitiv? (Skal på ingen måde tages som kritik, undrede mig bare – ville ikke tro den slags var noget for dig)

 • Jeg tænker over det engang imellem, hvis jeg fx lægger mærke til, at nogen stirrer på mig. (Som regel er det nu bare, fordi jeg har kæmpekasser!) Men det sker så sjældent for mig, at jeg som regel ikke ligesom er obs på det. SÅ mange læsere har jeg jo ikke. Jeg tænker, det må være meget værre for dem, der har 20.000 faste læsere!

 • Det er også lidt sært. Jeg tror simpelthen, det handler om, at serien meget tydeligt er fantasy, og jeg derfor snildt kan adskille den fra virkeligheden. Det er det samme med Ringenes Herre og deslige. Derimod bliver jeg meget ramt af film som Saving Private Ryan, The Reader, War Horse, osv.

 • I min verden er du en stor blogger, jeg elsker at følge med! Hvis du lagde mærke til en lyshåret pige der stirrede- men som virkelig prøvede at lade være, så var det ikke dine (ellers fine) bryster, men en form for startstruckthed (ja det er så nok ikke lige et rigtigt ord), der ikke kunne holde øjnene væk 😉

 • Åhh, erstatningsserier må være mit speciale! Selv er jeg meget glad for følgende serier: Modern Family (ELSKER den! Den er så hjertevarm og dejlig!), New Girl og Community (alle tre er komedieserier, hvor hvert afsnit kun varer de 20-30 minutter, så det er forholdsvis let at kører igennem dem på kort tid). House of Cards, Orphan Black, Sherlock, Vikings, Black Sails, Switched at Birth og Orange is The New Black er også skønne skønne serier (der dog tager længere tid at se, fordi afsnittene er omkring de 40-60 minutter). Så er der selvfølgelig også de oplagte valg som The Tudors, Breaking Bad og Gilmore Girls (der alle tre er afsluttede). De er meget forskellige serier, men de er bestemt værd at se alligevel! 😀

  Jeg har vist ingen jordisk chance for at overbevise om, at jeg faktisk laver andet end at se serier, vel? Jeg finder selv ud.

 • Nr 8: Hvad SKER der for jeg skal gå mine sko til IGEN hver sæson!? Får vabler af tudse gammelt udjokket fodtøj; det fatter jeg simpelthen ikke kan være rigtigt, nå.

 • Uh, tak for gode idéer til nye serier! Jeg er selv helt vild med Modern Family, House of Cards og Sherlock! Men ALLE snakker seriøst om Orange is the new black, så jeg tror sgu jeg er nødt til at se den 😉

 • Jeg VED, jeg bliver bidt af OITNB, det er præcis, derfor jeg venter med at gå i gang med den, til der er nogle flere sæsoner!

Der er lukket for kommentarer.