Den obligatoriske ønskeseddel

Lige om lidt (om seks dage for at være helt præcis) fylder jeg år og er officielt tættere på 30 end på 25. (Okay, okay. Træk vejret. I can do this.) Så hermed en heads up til alle de der PR bureauer, som naturligvis er ved at dø efter at sende mig gaver! …Også selvom de ikke ville sponsorere giveaways. Hmmm.

Heldigvis for mig, så er der andre, der skal give mig gaver. (Læs: min mor.) Og så skal der jo en ønskeseddel til. I år er den lidt sparsom, men ikke desto mindre vigtig:

1. En blæser. Fordi jeg er så forpulet varmesensitiv, og jeg orker ikke en en sommer mere, hvor jeg er klistret til i sved 24/7. Jeg er allerede begyndt at sove med vinduet åbent.

2. Et dyrlægetjek til Frank. Fordi han allerede er over gennemsnitslevealderen for British Shorthairs, så hvis jeg vil beholde ham længst muligt, må jeg hellere være på forkant med alle gammelmandssygdommene. Vi har jo allerede haft en nyreforskrækkelse.

3. Gavekort, primært til H&M og Matas. Fordi det, jeg savner mest i hele verden, er at hyggeshoppe. Bare tusse rundt i byen efter alt og intet og smide en neglelak eller en kjole i kurven.

4. En router. Fordi jeg er røvtræt af at have mobilt bredbånd, der indebærer, at der altid sidder et USB-stik i siden på min computer, og jeg smadrer den konstant ind i alting. Har gået med det problem i 3+ år, før min far tilfældigt forslog, at jeg da bare kunne købe en router. Anede ikke, man kunne gøre sådan noget.

Kommentarer (4)

  • JEG ELSKER FRANK. Aldrig har jeg været et kattemenneske (efter et katte-attack som lille put….), men Frank smelter mit hjerte gang på gang – han er jo drømmemanden.

  • Hvis du laver en “Støt Frankemissen”, vil jeg godt gi' den første hundredelap til et dyrlægetjek 🙂

  • Årh. Jeg blev så rørt af din søde gestus, at jeg begyndte at tude… Kattedamer. 😉 Mange, mange tak for tilbuddet, det er helt urimeligt pænt af dig, men jeg tror, min mor klarer den. Ellers skal jeg ikke afvise, at jeg vender tilbage. 😉

Der er lukket for kommentarer.