Jeg er jo Bridget Jones #126

1. I dag havde min Fakta 25% på alt frugt og grønt… Hvilket resulterede i, at jeg brugte det meste af næste uges madbudget på ærter.

2. Og jordbær.

3. I torsdags var jeg i biffen for at se Divergent. Den var temmelig meget fantastisk, og jeg gik totalt i teenage og kan helt bestemt ikke vente et år på den næsten film, hvorfor jeg gevaldigt overvejer at forære mig selv bøgerne i fødselsdagsgave.

4. I går fik jeg en fuldstændig uimodståelig trang til pølsehorn(?!). Men jeg var doven. Meget doven. Så jeg købte en pakke færdiglavet pizzadej og en pakke pølser. Bum! Instant pølsehorn!

5. Har været så travl det sidste stykke tid, at jeg i dag totalt opgav at følge med min Bloglovin’ og måtte trykke “mark all as read” på 900+ indlæg… Det gav mig helt oprigtigt dårlig samvittighed.

6. Hele verden er forårsforelsket, og det tætteste, jeg kommer, er banoffee-karamellerne i min lokale bland-selv-slik.

7. I dag tilbragte jeg halvanden time på at savle over de nye brudekjole-kollektioner. Jeg har aldrig i hele mit liv været længere fra at blive gift.

8. For et par dage siden var jeg lige ved at smide et bundt gulerødder med top i kurven, fordi kaniner er helt vilde med gulerodstoppe. Jeg har ikke haft kanin i over tre år.

9. I nat havde jeg en sexdrøm om Henrik fra Paradise og min ekskæreste. Jeg vågnede totalt badet i sved og i virkelig, virkelig dårligt humør.

10. Jeg faldt over en super intens “Er du en nørd?”-quiz på Facebook, og jeg har altid været virkelig stolt af at være en nørd… Jeg fik 18 point ud af 300. Og de fleste af dem var Harry Potter-relaterede. Flere af spørgsmålene forstod jeg slet ikke. Jeg er en nørde-fiasko.

Kommentarer (19)

 • Jeg kender alt for godt det med den dårlige samvittighed over alle de ulæste posts på bloglovin – men kan alligvel ikke få mig selv til at lave mark as read ved hele banden – selvom jeg jo aldrig nogensinde kommer igennem de næsten 500 ulæste indlæg. Der kommer jo sjovt nok nye til hver dag. Du er i øvrigt ikke den eneste i verden der ikke er mega forelsket og forårskåd – jeg har absolut ingen udsigt til at blive det heller. Jeg spiser til gengæld ret mange snøfler og chips – det er vel også en slags forårsforelskelse 😉

 • Hæhæ du er ikke den eneste der tømte Fakta for frugt og grønt – købte lækre jordbær og blåbær – for så at gå hjem og spise romkugler og kokosskumslik… Upsi 😀
  Men de der brudekjoler? Hvor kigger du efter de nye kollektioner?? Skal ind og savle lidt!

 • Jeg syntes filmen var piv-ringe – men jeg labbede den første bog i mig og endte med at bestille alle tre på engelsk fra amazon, fordi bog tre endnu ikke var blevet oversat på det tidspunkt.. Skal lige have overtalt mig selv til at starte forfra på 1'eren (and then the rest) på engelsk 🙂

 • Altså, sådan rent logisk, har du vel i virkeligheden aldrig i dit liv været tættere på at blive gift, (forudsat at du har planer om begive dig ud i den slags). 😛 Jeg har i øvrigt også et kronisk hængeparti på omkring de 500 på bloglovin – der skal jo nærmest bare en enkelt dag eller to uden bloglæsning til, før den sniger sig derop. Måske en oprydning snart er på sin plads…

 • Bliver dig svar skyldig på danske supermarkeder. Come to America my friend! I øvrigt… Ofte når jeg vil kommentere, går cursoren kold og feltet fryser og man kan ikke komme videre. Skriver altid fra iPhone. Ved ikke om fejlen ligger på telefonen eller blogudbyderen (eller hvad det kaldes?!) Jeg oplever det tit på andre blogs med samme type kommentarfunktion??

 • Men 7Elevens koster jo en mindre formue! Det vil jeg altså ikke smide penge efter… Men det kunne godt ske, jeg skulle tage et kig i fryseren næste gang. 😉

 • Jeps, jeg er også der, hvor jeg tænker, en oprydning må være undervejs. Jeg får bare så dårlig samvittighed af at unfollowe! 😀

 • Jeg oplever det samme som Pernille, når jeg skriver kommentarer fra iPhone. Så skal man lige trykke “ok” (så tastaturet forsvinder), og så trykke på skrivefeltet igen, for at man kan skrive videre 🙂

 • Hvis du går i gang med Divergent bøgerne vil jeg lige advare omkring 3'eren… Man må virkelig ikke tænke alt for meget efter de videnskabelige forklaringer, eller prøve at finde en logik i det.

 • Ha, jeg skal prøve at lade være. Det er vist lidt det samme med alle de der YA-bøger, fordi forfatterne måske ikke heeeeeelt har sat sig nok ind i, hvordan tingene fungerer. 😉

 • Cecilie: Sådan havde jeg det også med Hunger Games. Det er farligt at læse bøgerne først! 😉

  Pernille og Ida: I er ikke de første, der har brokket jer over den slags. Desværre kan jeg ikke rigtigt gøre noget ved det, for det er jo Blogger, der kører skidtet…

Der er lukket for kommentarer.