Vær jaloux, mennesker!

Hej blog! Jeg er her. På mit elskede Sjørupgaard. Det er imidlertid temmelig råddent vejr, så jeg har bare nakket nogle billeder fra et tidligere ophold/indlæg, så I kan blive tilpas jaloux. 😉 Min far holdt fødselsdag for de nærmeste venner og familie i aften, og fordi manden kender hele verden, så betød det 100+ mennesker. Det var nu hyggeligt. Bortset fra at toastmasteren lagde alle de underholdende indslag fra starten, og hele selskabet derfor sad efter kl. 23 og skulle høre på uendelige mængder dybfølte (men røvsyge) taler, til jeg begyndte at frygte, vi simultant ville falde i søvn.

Til de nysgerrige kan jeg nu afsløre, at min søster og jeg gav manden-der-har-alt-og-ønsker-sig-intet-andet-end-sokker en “kørekasse”. Min fader tilbringer nemlig urimeligt meget tid i en bil, så vi gik amok i alt, hvad der kunne hjælpe til sådan en dagligdag og puttede det i en kurv til ham. Indholdet inkluderede alt fra åndssvage ting som en wunderbaum (med new car smell!) og nogle fuzzy dice til musik og snacks og et par smækre, nye solbriller fra Björn Borg. Jeg tror, det var en succes.

I morgen skal den overnattende del af gæsterne spise brunch sammen, og så går turen igen hjem til København og Frank. Jeg kan i øvrigt halvt stolt, halvt pinlig fortælle, at der blev spurgt mindst lige så meget ind til Franken, som der gjorde til min svoger, der lå syg med halsbetændelse. Win? Nej? Oh well.

Kommentarer (6)

  • Så vil jeg lige være sindssygt nederen og påpege, at ordet jaloux er forkert i den her sammenhæng, fordi jalousi hænger sammen med kærlighed og følelser for hinanden, hvor misundelse udspringer af materielle ting, at man ikke under andre det gode, de har fået.

    Undskyld, men det springer mig sådan i øjnene, når folk laver dén fejl! 😉

  • Hehe, det har du helt ret i. Lidt ligesom: altså, no offence, men… *nogetderfornærmerheltvildtmeget*

Der er lukket for kommentarer.