Paradise Recap – Uge 10

Mandag

 • Pigerne bliver sendt ud i den “vilde natur”, som åbenbart er Paradise-snak for en zoologisk have. De får brev om, at de skal træffe en vigtig beslutning, men kun har noget at skulle have sagt, hvis de går igennem “krokodilleland”, som er en bro med hegn omkring og i hvert fald en meter ned til noget vand, hvor der måske eller måske ikke befinder sig nogle krokodiller. Og alligevel er der vild panik.
 • Ny pige, Perle(?!) checker ind, mens pigerne er ude. Jeg har straks uendeligt mange fordomme om hende, fordi hun er fra Randers.
 • Pigerne skal vælge, hvem af drengene på hotellet er mest modig. Valget står ikke overraskende mellem Danny og Henrik. Det endelige valg falder på Danny, som straks får brev om, at han skal vælge en partner til Henrik. Enten Perle eller Amanda. Han vælger den overvenlige taktik og sætter Henrik og Amanda sammen, så han selv kan arbejde på Perle. 
 • Der er “blå fest” om aftenen, hvilket egentlig bare betyder blå parykker og blåt tøj. Danny bliver spritstiv og prøver desperat at få noget sex. Christian og Malene snaver. Martin og Malene snaver. Go Malene!
Tirsdag
 • Sandy: “Jeg er skidenervøs, hver gang der kommer et brev. Det er sjældent, der står: “Så’ der kage!” Haha! Det kan godt ske, Sandy ikke er den skarpeste kniv i skuffen, men hun har eddermame sine øjeblikke.
 • Deltagerne bliver sendt på terrassen, hvor Danny skal lægge sin skæbne i hænderne på to af hotellets fyre. Så er det pludselig nederen ikke at stole på nogen. Han vælger Malte og Martin, der skal i isolation indtil midnat. Holder de den, går Danny fri, men deres partnere kommer derimod i fare. Og omvendt, hvis de ikke holder den. Giver det mening? Nej? Det er helt ærligt også lidt kompliceret i forhold til, hvad Paradise-hjerner kan rumme.
 • Malte og Martin bliver enige om at træffe en fælles beslutning, hvilket kun gør det hele mere interessant, fordi Martin gerne vil have Danny ud, og Malte gerne vil beholde ham. Malte kæmper virkelig en hård kamp, men i sidste ende taber han, og Martin forlader Solo før midnat. Det efterlader Malte med et kæmpe dilemma, men til sidst vælger han Simone frem for Danny og forlader også Solo. Det betyder et exit for Danny, men hvis han ikke kommer ind igen, så må I kalde mig Mads!
Onsdag
 • Laura prøver at overbevise Amanda om, at hun skal have sex med Henrik, fordi Laura er en klassisk pige-pige, der ikke vil være den eneste, der knalder på tv. Men helt ærligt, deltagerne har også været lidt tamme på det område denne sæson.
 • Under Pandoras bliver Henrik spurgt, om Amanda er han drømmepige og giver verdens mest geniale svar: At det bliver hun, når hendes øjenbryn vokser ud. HA! 
 • Laura drikker sig spritstiv som den eneste og opfører sig mere eller mindre som en fem-årig. Akavet. 
 • Henrik og Amanda knalder endelig! Meget kan man sige om Henrik, men hans ihærdighed taget i betragtning, så var det godt nok velfortjent.
 • Thomas på 22 med den vildeste, jyske dialekt checker ind midt om natten. Mellem pigernes billeder skal han vælge sig en partner… Uuuh, vild cliffhanger, bortset fra at han virker ret skræmt over piger, der farver deres hår eller bruger makeup.
Torsdag
 • Bonderøvs-Thomas vælger ikke overraskende Laura som partner. Hun er trods alt den eneste pige på hotellet, der ikke ligner, hun har taget bad i en makeuppung. Hele hotellets reaktion på Thomas’ sprog er genial. Halvdelen fatter ikke, hvad han siger. 
 • Perle kæmper med næb og kløer for at komme ordentlig ind på hotellet, men selvom hun har masser af fornuftige ting at sige, så falder det hele lidt til jorden, fordi hun er så sindssygt monoton og kedelig at høre på. 
 • Det er en lidt halvtam parceremoni i denne uge. Det er fra starten ret tydeligt, at det står mellem Malene og Perle, og i sidste ende vælger Christian ikke overraskende Malene. Typer som Perle holder bare aldrig særlig længe på Paradise.
 • Christian: “Jeg har det fint nok med, at Perle og jeg, vi ikke er perlevenner.” Høhøhø.
 • Preview på mandagens afsnit lover tre par, der knalder i poolen – samtidig! Så kan jeg vist godt pakke min tidligere udtalelse om kedelige deltagere væk!

Kommentarer (15)

 • Følger ikke med i Paradise, men ser alligevel frem til at læse dit recap hver uge! Elsker generelt alle dine indlæg – du er min absolutte yndlingsblogger! 😀

  Off topic: Kan du ikke lave en søgefunktion her på bloggen? Leder desperat efter et hysterisk sjovt indlæg, som jeg vil vise min veninde, men kan simpelthen ikke finde det.. 🙁

 • PS, jeg tillader mig lige at blande mig med et smart søgetrick: i adressefeltet skriv: 'site:miriamshoeinshoes.blogspot.dk søgeord', og vupti, så finder Google lige det, man søger. Smart! (altså, i stedet for søgeord skriver man selvfølgelig det, man vil søge efter 😉 )

  (Jeg følger i øvrigt heller ikke med i Paradise, men ser også frem til disse indlæg 😉 )

 • Jeg synes, det er så træls Danny smides ud lige da Henrik kommer ind! Jeg mener, hvor bliver mit drama af?! Og jeg ville tusinde gange hellere have haft Perle inde end Malene. Alt ved Malene irriterer mig. Desværre. Hun virkede som en, jeg nok godt ville 'kunne arbejde med'.

 • Der var flere, der knaldede, men det ved Laura jo ikke.

  Mht hvem der kommer ind igen, så er det jo ikke noget, de afslører på forhånd, så selvfølgelig står der, at Danny er checket ud. Jeg ved nu ikke, hvor du får fra, at Kasper ikke er checket ud? Jeg synes, hans billede er lige så falmet som de andre udcheckedes…

 • Ej, jeg kan meget bedre lide Malene end Perle. Magen til kedelig kost skal man da lede længe efter… I det mindste skaber Malene drama!

 • Åhh de her indlæg fortjener et <3 intet mindre. Seriøst Perle, hvorfor kalder folk deres børn sådan nogle mærkelige ting eller hvis skifter folk navn til mærkelige ting – uanset hvad der er sket er det svært at tage seriøst….Jeg ser frem til action i poolen på mandag – selvom det er en smule skummelt! (måske det også er lidt skummelt at jeg ser frem til det men det siger vi ikke til nogen 😀 )

 • Haha fedt! Så er jeg noget mere rolig, kan dog stadig ikke forstå at man frivilligt kalder sig Perle, men sådan er vi jo så forskellige 😉 Tak for opklaringen ihvertfald

 • Noget af det der irriterede mig mest ved Paradise i den her uge, var at alle deltagerne omtalte Thomas' dialekt som accent. Jeg mener, kom nu venner, det er en dialekt. Nogle gange var jeg nødt til at pause programmet, fordi det irriterede mig så meget 🙂

  Er vild med dine recaps, vi har meget ens tanker os to 😉

 • Jeg er så usikker på, om jeg synes, det er værre at hedde Perle eller ikke at hedde Perle, men insistere på at blive kaldt det.

Der er lukket for kommentarer.