Giveaway-extravaganza, del 1

Jeg vil ingenlunde kalde mig selv en hippie, men på nogle områder har jeg lidt tendenser. Fx bliver jeg helt tosset begejstret for folk som dem, der driver Urtegaarden, fordi deres produkter betyder, at man kan forkæle sig selv uden at ødelægge ozonlaget eller regnskoven, eller hvad vi nu har travlt med at smadre for tiden. Næh du, der er miljørigtighed og økologi for fuld skrue. Fuck speltmødrene og deres gummisutter, jeg kan fint være selvisk single og stadig politisk korrekt! Hurra!

Og nu er der så sket det fantastiske, at Shop Cici har tilbudt at forære et af jer søde mennesker lidt remedier til sommerhuden. Et styk dueurtcreme og et styk rosenspray kan en heldig vinder rende af sted med. Arhmen, hvad siger I så? Det er da luksus!

For at deltage skal I såmænd bare lægge en kommentar nedenfor. Det der med Bloglovin’ og den slags er ganske rigtigt skønt og dejligt og selvfølgelig enormt velkomment, men det er ikke et krav. Jeg ved godt, flere af jer ikke gider bøvle med den slags, og I skal også have lov til at deltage. 😉 Dog er jeg nødt til at bede om jeres email. Der er et par rådne mennesker, der synes at kigge ind på bloggen fra tid til anden, og jeg kunne lige se for mig, at jeg trak en vinder og fik mail fra tre forskellige personer, der påstod at være vedkommende. Nej nej, det duer ikke. Better safe than sorry. Så smid mig et sommersmil og en emailadresse, så er I med i puljen!

Konkurrencen løber frem til mandag d. 14. april klokken 17, hvorefter jeg trækker en vinder. Eller hvis jeg føler mig virkelig kreativ, får jeg måske Frank til det. 😉

Held og lykke!

Kommentarer (88)

Der er lukket for kommentarer.