Shhh… #9

You know the drill, people. Husk også at blive ved med at indsende hemmeligheder… Det kan gøres her!

Jeg sletter decideret ondskabsfulde kommentarer, men som med alt andet herinde, er det tilladt at ytre sin holdning til de enkelte hemmeligheder. Hvis man vælger at indsende en kontroversiel hemmelighed, må man også acceptere, at der kan komme kommentarer til den.
 

Det er sjovt, der har jeg det komplet omvendt. Jeg synes, det er vildt interessant at finde ud af, hvad der får de normalt ikke-kommenterende læsere ud af busken.

Kommentarer (22)

 • 3 vibratorer på en måned – så håber jeg alligevel at vedkommende er dækket godt ind 😉 Så er der måske både lidt til hverdag og fest 😀
  Mine hemmeligheder er stadig ikke kommet med – jeg føler mig snydt 😉

 • Jeg kan godt relatere til den. Gætter på den kommer fra en fælles plus size pige, og helt ærligt, når man går og har nedtur over sin størrelse, så kan det være pænt frustrerende at få tværet i hovedet, at “puha, det er bare så irriterende, at H&M ikke laver størrelser mindre end en 34.” For der ér piger, der ikke overvejer, at det måske ikke er deres størrelse 44 veninde, der skal høre på den slags brok. Jeg er helt med på, at det også må være pisseirriterende, når man ikke kan finde tøj i den ende af skalaen, men det er i det mindste socialt accepteret at være lille. Når man går og drømmer om at kunne være med på moden uden at ligne et flæskebjerg, så føles den type bemærkninger temmelig meget som salt i såret.

 • Jeg er spinkel, og har livet igennem måtte lægge øre til utallige bemærkninger fra store piger – oftest uden at give til genmæle, for ja, så var jeg sikkert blive lynchet. Det er ok at hate på en skinny type, mens de mere buttede skal lades være. (Sat på spidsen). Ej – jeg kan bare ikke se, hvad jeg skulle få ud af det, så er jeg ikke bedre selv. Og ønsker ikke at nedgøre nogen. Fik hård hud med tiden, det var bare øv da man var teen.

  (Jeg har en veninde, som vejer 150 kg+. Aldrig, aldrig kunne jeg drømme om at komme med nogen som helst bemærkninger om hendes krop når vi shopper tøj. Og hun tager heller ikke noget nært, hvis jeg nævner noget om det tøj der måske ikke klæder mig. Ingen af os er rådne æg, så ordet er da frit – kan du følge mig?)

  Det bør gå begge veje.

  Hilsen hende, der SÅ mange gange er blevet taget fast om håndleddene, umotiveret “Seee, shit, hvor er de smalle!”. Var det mon gået, at nive en større person i dellen? Bare et retorisk spørgsmål 🙂

 • Malou, jeg er helt med på, at problemet går begge veje. Min pointe er, at folk generelt skal tænke sig om, hvem de siger kropsrelaterede ting til. Jeg har ikke noget problem med, at folk er petite, men jeg bryder mig ikke om at få kastet det i ansigtet som et kæmpeproblem, når jeg ville ønske, jeg var den størrelse. Ligesom jeg heller aldrig kunne finde på at pege fingre ad mine barmløse veninder, fordi de pinedød ikke kan fremtvinge en kavalergang, uanset hvor meget de prøver. Græsset er altid grønnere på den anden side. Hvis man vil mødes med forståelse omkring sine issues, så skal man nok bare brokke sig til nogen, der deler dem. Piger er generelt nogle kællinger.

 • Derfor kan man vel godt have en mening om dem, man ikke følgere? Jeg ville ikke bruge ordet “hade”, men der er bestemt også nogle bloggere/blogs, jeg ikke kan udstå.

 • Der findes også blogs som bestemt ikke er mig..
  Det er nok som du selv nævner, ordet “hade” som skubber lidt til mig.
  Man bestemmer jo selv hvad man vil kigge på.. Dog findes der også de der blog som man egentlig godt kan være lidt træt af, men som man ikke kan lade være med at lure lidt alligevel. 😉

 • Jeg forstår nu ikke helt, hvordan det er relevant, hvilke blogs man følger? Jeg kan fx ikke udstå Bitterfissen Bethany, fordi hun decideret angriber folk personligt under påstand af humor. Jeg følger ikke hendes blog, men jeg ved da, hvad både hun og den står for alligevel. Man behøver vel ikke være fast læser af en blog for at vide, hvad den handler om. Blogland er et lille, indspist sted. Det er svært at undgå nogen totalt.

 • Jeg ved godt, det er en gammel sag, men jeg (og min pengepung!) nyder rigtig godt af, at jeg kan spare 200,- på hvert stykke tøj, jeg køber i børneafdelingen.
  Jeg bruger 38/40, men er lykkelig over at oversize er in! Der er INGEN, der ved at mine bluser ikke er født med 3/4 ærmer..

Der er lukket for kommentarer.