Fødselsdags-Frank

For tretten år siden befandt jeg mig i en lille, idyllisk by lidt nord for Randers ved navn Mariager, komplet uvidende om at min kommende livsledsager var ved at blive født et sted på Nordsjælland. Jeg ville naturligvis ønske, jeg havde nogle billeder af baby-Frank, men man kan ikke få alt, hvad man ønsker, når man adopterer. Til gengæld kommer jeg til at have masser af billeder af teenage-Frank, for sådan en er han helt officielt nu. En teenager.

Jeg ved godt, der har været meget lidt Frank på bloggen i lang tid, og I er mange, der er meget utilfredse med det, men han udviklede simpelthen et så intenst had til mit kamera, at jeg var nødt til at give ham en pause. Det er ikke altid nemt at være bloggerkat! Han virker til at være nogenlunde cool med det igen nu. Om ikke andet, er han næsten altid at finde i relativt store mængder på min instagram. (@miriampoulsen)

Fun facts om fødselaren: 

Han grynter, hvis man rører ham, når han sover.

På trods af kun at have to hjørnetænder tilbage i munden, formår han stadig på en eller anden måde at bide mig i fingeren, når han skal tage imod en godbid.

Han elsker vindueskarme.

Han er super chill og kunne aldrig finde på at hverken bide eller kradse uden meget god grund. (Han har kun bidt mig én gang bevidst, og det var, fordi jeg var ved at bære ham ind i stuen og kom til at klemme hans hale i døren. 🙁 )

Han kommer som regel, når man kalder – selv når han er udenfor.

Som de fleste andre katte, hader han vand, børn, hunde og dyrlæger…

Hvis man nusser ham, når han ligger på venstre side, vil han stort set altid rulle om på ryggen for at blive kløet på maven. Det sker ikke, når han ligger på højre side, for han har ikke motorik til at rulle den vej.

Han kan sitte og give pote, og i skrivende stund arbejder vi ihærdigt på “dæk” også. Indtil videre virker det kun i sengen, når han kan lægge sig ned på sin hovedpude.

Ja, han har sin egen hovedpude. Ellers tager han bare min.

Kommentarer (19)

Der er lukket for kommentarer.