Sære søgeord – Februar

I virkede temmelig underholdte af det første indlæg i denne genre, så hermed erklærer jeg konceptet for fast, månedligt inventar! (Når jeg tænker efter, tror jeg faktisk jeg har nakket idéen fra en anden blogger… Miss Jeanett, måske? Sender lige lidt kærlighed i hendes retning, hvis jeg husker rigtigt. 😉 )

Miriam og Kia blogger – Jeg ved godt, hvad søgeren var ude efter i dette tilfælde, men jeg kan ikke lade være med at forestille mig en børnebog i serie med “Mette får en lillesøster” og “Ditte vasker op.”

Virkelig nederen over min krop – Helt ærligt, er vi ikke allesammen det?

Hvorfor har the Globe ikke tag på? – Det er et virkelig godt spørgsmål, men hvorfor man skulle kunne finde svaret herinde, det ved jeg virkelig ikke…

Miriam kat Frank – Det gør mig bare uendeligt glad på en sikkert ret sørgelig måde, at der rent faktisk er nogen, der har googlet min kat!

bh-løs – Ofte. Men du finder kraftstejlme ikke billeder af det!

Går uden brystholder – Se ovenstående.

Naturist på gaden – Please don’t.

Tysk nude girls movies – I don’t even… Hvorfor?!

Stalking sko – Er vi ude i noget med at stalke et par sko eller noget med, hvilke sko man skal have på, når man stalker? For det første er jeg ret skarp i, men det andet er lidt scary…

Kommentarer (24)

Der er lukket for kommentarer.