Shhh… #4

Jeg er kæmpebagud med kommentarer og emails (og læsning til uni og besvarelse af sms’er og Tinder-beskeder og alt muligt andet), men som instagram-folket ved, så havde jeg lige en uplanlagt tur på Bispebjerg hospital, og jeg er stadig temmelig ynkelig. Jeg tror, det er fjerde gang, jeg er indlagt med de samme symptomer (dokumenterede også et tidligere ophold her), og ligesom de andre gange havde de ingen anelse om, hvad der var galt, og i stedet for at finde ud af det sendte de mig hjem igen. Ugh. Er ved at være virkelig træt af det. Ergo svømmer jeg altså ikke just i energi, men prioriterer at få blogget frem for alt det andet, idet jeg tænker, det er der, jeg tilfredsstiller flest mennesker. 😉

Så hermed en ny bunke hemmeligheder. Enjoy!

Edit: Jeg har slettet et par kommentarer, der ikke var synderligt konstruktive. Disse indlæg er ikke ment som frit lejde til at dømme andre mennesker. Vi kender aldrig hele situationen, så hvis man partout føler sig nødsaget til at kommentere på en hemmelighed, man er uenig med, så gør det venligst på en pæn og ordentlig måde. Tak. 🙂

Jeg grinede så meget af den her! Åh, bloggens navn må virkelig snart officielt være det dummeste nogensinde! 😀

Comments (7)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.