Altså, bare hvis I har lyst, ikke?

Jeg har fået lidt identitetskrise over alle de her hemmelighedsindlæg. Eller, det er selvfølgelig løgn, men de er bare så populære, at jeg snildt kunne udgive et om dagen, og så ville bloggen køre på skinner. Men jeg vil på den anden side ikke have, at de tager totalt overhånd, så jeg prøver ihærdigt at smide lidt andet lækkert ind midtimellem… (I ved, så de nye bliver hængende!)

Men altså, nu er jeg selvfølgelig lige ramt ind i lidt mangel på inspiration til, hvad jeg skal skrive om. Det sker engang imellem, men det bliver heldigvis ikke ved så forfærdeligt længe. I mellemtiden tænkte jeg så lige, at jeg måske kunne smide en føler ud på, hvad I gerne vil se mere af herinde? Det kan være specifikke indlæg eller bare en genre som fx flere sko eller mere følelsesfnidder. Altså bare, hvis I lige havde tænkt over noget, ikke? Hvis I er glimrende tilfreds, så smider I bare et par smileys i kommentarfeltet, og så fortsætter jeg i vanlig stil… 😉

Til Frank-fansne har jeg inkluderet et billedefix til jeres mandag aften. You’re welcome!

Kommentarer (22)

 • Mere Frank! Mere sko! Mere Bridget! Mere dating… I princippet sluger jeg det mest du skriver så også smiley herfra.

 • Nu hvor du så småt er på vej ud på dating-markedet, så kunne det være sjovt, hvis du skrev nogle tanker omkring det. Hvad skal en mand gøre for at score dig, do's og dont's på datingprofiler osv.
  Og flere hemmeligheder!!!!

 • Jeg er aldrig ikke tilfreds! Men hvis man skulle smide nogle idéer på bordet vil jeg gerne høre mere om det vilde datingliv, nogle flere makeuptips (evt. tutorials!), og flere indlæg om ham piskamelen fra dit uni-hold der aldrig kan holde kæft :D.

 • Mere ''dig''! Altså, dine tanker, dine oplevelser – må jeg skrive dit privatliv? Haha, hvor er jeg klam… Måden du skriver om dig selv og dine oplevelser, din selvironi samt sarkasme er bare fantastisk. Hvis du skrev en romanserie længere end Harry Potter om dig og Frank ville jeg læse den.. Måske (Jo jeg ville).

 • Jeg er ret godt tilfreds, men har dog alligevel et par forslag; Noget om mænd, noget om tidligere dates, hvis du var mand for en dag, noget mere om din fritid, hverdag og færden offentligt, oplevelser i fitness, om situationer hvor du først bagefter kom i tanke om,hvad du skulle have sagt, ting du er bange for, de vildeste ting du har gjort/oplevet og ikke mindst noget vi endnu ikke ved om dig.

 • Flere indlæg hvor du sviner blogland til – eller generelt bare de mere kritiske indlæg, selvom jeg godt ved, at de efterfølges af øretævere. Men det var klart den type indlæg, der gjorde mig til fast læser!

 • Jeg er også stor fan af hemmelighederne! (Og min kæreste beder mig om at informere ham når der er nye ^^)
  Og ja, flere af dine hudløst ærlige indlæg. Flere i samme genre som Fie-svinerene!
  Du er jo så vild Miriam! 😀

  😉 :o) ^°^ >:D

 • Trends i blogland! Har sagt det før, men siger det igen: Hvorfor flytter de store bloggere fra de etablerede bloggerfællesskaber som Bloggers Delight og Looklab? Og ikke mindst; hvordan kommer det til at påvirke henholdsvis udviklingen for disse blogs samt ikke mindst de virksomheder som står bag blogger-fællesskaberne… de blogs som er tilbage i bloggers delight synes fx efterhånden at gøre mine besøg der færre og færre. Men det er måske meget naturligt, hvis et “generationsskifte” er ved at ske? du er så skarp på analyserne og jeg ville elske indlæg om dette

 • 😀 😀 😀 Jeg er glad og tilfreds. (Og stor fan af andres hemmeligheder – er lige blevet færdig med sidste sæson af Gossip Girl :'-( )

 • mere hvad-sker-der-for-blogland-indlæg! og så gad jeg godt høre lidt om hvor mange timer du bruger på blogs/internettet generelt om dagen, for jeg synes virkelig at hver gang jeg støder på en blog, så er der kommentar fra dig! måske nogle flere bloganbefalinger, evt. et indlæg om de blogs, du har fulgt, men er stoppet med at følge. OG SÅ VIDEREEEE bare blog om blogs 😀

 • Nu er Bridget jo et fast, ugentligt indlæg, så jeg tror desværre ikke, der kommer mere af den slags, end der er i forvejen. 😉

Der er lukket for kommentarer.