Jeg er jo Bridget Jones #119

1. I går led en af mine favoritsko døden. (Tidligere flashet her sammen med andre favoritter i samlingen.) Jeg var naturligvis kommet for sent ud af døren, og skyndte mig op på min cykel. Men da jeg satte vægt på pedalen, røg det ene håndtag af mit cykelstyr, hvilket fik min hånd til at glide med og hele min krop til at vælte forover – mens cyklen bevægede sig fremad. Jeg var sekunder fra at ryge på røven, men genfandt med møje og besvær balancen. Desværre på bekostning af mine koboltblå skønheder. R.I.P. 22.2.2014. Elsket og savnet.

2. Måtte stryge tilbage op i lejligheden efter et par andre sko, og i al min stress snuppede jeg det første og bedste par, som jeg lige havde glemt, er en størrelse for små og derfor ikke just ideelle til en bytur. Fortrød allerede den beslutning, før jeg sted på toget.

3. Ankom til Amager noget senere end planlagt. Det var mig, der skulle lave mad. Vi havde planlagt at spise klokken 19. Vi endte med at spise efter klokken 21…

4. Jeg havde brugt en god time på at lave gradient negle, og allerførste gang jeg skulle tisse, ødelagde jeg den ene tommelfinger. Det kan godt ske, at spanx er Guds gave til ens silhuet, men de er edderbankeme besværlige, når naturen kalder!

5. I sidste uge brugte jeg uendeligt lang tid på at debattere, om jeg skulle smide 65 kroner efter en Ben & Jerry’s, fordi de er så røvdyre. I går smed jeg imidlertid lystigt flere mindre formuer efter tequilashots og rom & colaer, der blev slugt på få minutter. Jeg er et økonomisk geni.

6. Jeg skrålede så højt med på Livin’ on a Prayer, at jeg straks efter begyndte at miste stemmen. I dag kan jeg ikke sige en lyd.

7. I tirdags inhalerede jeg et stykke slik. Det var sådan en konfetti dragee fra Carletti, og den nåede kun lige at ramme min tunge, så befandt den sig på mystisk vis nede i min hals. Det føltes som at sluge en hestepille, og de første ti minutter efter, var jeg ret overbevist om, at jeg skulle til at dø.

8. Jeg har fået et brev fra min bank. Der står, at nu hvor jeg snart fylder 28, skal jeg have en anden type bankkonto. Jeg var faktisk ret overbevist om, at jeg fyldte 27 næste gang. Er man gammel, når man glemmer sin alder?

9. Jeg var virkelig, virkelig stolt, da jeg forleden nåede 800 læsere på Bloglovin’. Det var altså ret stort… Indtil jeg to minutter senere gik på Facebook og så Sillewho blære sig med, at hun var lige ved at ramme 5000. Nøh. Mine læsere er bare bedre end Silles. Nå.

10. Tinder. Jeg har kun oplevet to følelser indtil videre: Dårlig samvittighed over at afvise 99 ud af 100 mænd og vild begejstring når en fyr, der er way out of my league, liker mig. I shall keep you posted.

Kommentarer (4)

  • Jeg fælder en solidarisk tåre ver dine smukke sko. Må de blive gået med af Carrie Bradshaw i skohimlen.
    Er Tinder noget værd? Jeg har overvejet det, men man skal logge på med facebook, og så kan alle mine venner se at jeg er en thirsty bitch, og det ved jeg ikke lige om jeg har overskud til.

  • Tinder er som sådan meget sjovt, men ENORMT overfladisk og useriøst. Man vurderer vitterligt, om man vil have noget med en person at gøre ud fra nogle billeder, de bestemmer, man skal se. Jeg ved ikke just, om min drømmemand ville benytte sig af den type medie, men som tidsfordriv er det nu meget sjovt… Der er i øvrigt ingen på Facebook, der kan se, at du bruger den. App'en deler absolut intet derinde. 🙂

  • Jeg skal også altid tænke mig lidt for længe om, når jeg bliver spurgt om min alder. Og jeg er endda kun nået til, øh… 23. Jeg ved ikke helt, om folk tror pausen betyder, at jeg fusker med min alder eller har begyndende demens. Jeg ved ikke helt, hvad der er værst…

Der er lukket for kommentarer.