Til mine medsingler

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vnKZ4pdSU-s]

Jeg er virkelig dårlig til digte, men jeg har en svaghed for slam poetry. Det er voldsomt, direkte, kraftfuldt, in your face. I dag er det valentinsdag, og Frank har tilbragt hele dagen klistret til min side. Og det er okay. For jeg vil alligevel ikke have en kæreste, før jeg finder en mand, der vil elske mig sådan her.

OCD af Neil Hilborn.

Kommentarer (10)

  • Av min arm, hvor er han bare fantastisk sød. Og pæn. Og mindst lige så OCD'et som jeg er.

    (ps: har låst mig inde i lejligheden med junk, Ryan Gosling film og ansigtsmaske. Fuck V-day. Eller bare fuck dem med kærester.)

  • Han er så sød, mit hjerte smelter. Når man selv har OCD ved man hvor meget det betyder når man bryder sine “vaner”…

    Min kæreste har droppet valentines day uden at gøre mig opmærksom på det. Så dagen i dag har vi brugt på at være sammen – hver for sig. Ham foran computeren og mig foran tv'et. No talk. Og nu har jeg bestilt pizza, som jeg vil fråde foran x-factor om lidt. Glædelig valentines day, ville ønske at jeg havde en som Frank.

  • Jaaee, det er heller ikke lutter røde roser og have en kæreste, slet ikke når han bare tager i sommerhus med sine forældre :-(. (Okay, jeg var inviteret med, men skulle arbejde) så her står den på abemad og en god film under dynen alene..

  • Jeg er ikke fan af V-dag, men man får da lidt lyst til ekstra hygge alligevel… Herhjemme har min bedre halvdelen siddet foran gta5 hele dagen og jeg er lidt skidtmas.

  • Haha.. Min veninde ringede og var ked af, at hun var single på V-day. Sådan helt 'buhuuuuu'-agtig.. Jeg spurgte hende så, om det ikke var mere nederen, at hun også er single de 364 andre dage i året.. Haha, det var måske ikke så pænt, men hun fik min pointe;)

  • Det er da heller ikke helt dårligt… Du har ham jo i det mindste resten af året. Så er det med at nyde alenetiden, når den er der… 😉

Der er lukket for kommentarer.