Jeg har et hemmeligt crush på… #2

Jeg ved ikke, hvordan det lykkedes mig at glemme Gilbert Blythe fra Anne of Green Gables i det første indlæg med hemmelige crushes. Han er min fiktive kærlighed nummer et. De fås simpelthen ikke bedre.

Macklemore. Åh, jeg er alt for gammel til at være fangirl, men den her mand kan noget med sine tekster. Og så eeeelsker jeg alt, han har på i Thriftshop-videoen. Det ødelagde decideret en hel aften for mig, da jeg fandt ud af, han var forlovet.

90’er-Ryan Stiles. Jeg fornemmer et mønster her. Igen en høj fyr med masser af humor. (Dog til gengæld virkelig grimme skjorter!) Nogle gange, når jeg er i dårligt humør, sidder jeg bare på YouTube og ser gamle klip fra Whose Line Is It Anyway? Virker hver gang.

Christopher Eccleston. Det er ikke tilladt at dømme mig, med mindre man har set den første sæson af det nye Doctor Who!

Jeg anbefalede jer engang at se Catfish, og det gør jeg stadig. Jeg skal dog advare om, at man ikke kun bliver afhængig af serien, men også af de to meget søde værter, Nev Schulman og Max Joseph.

Crusher I på nogen spændende?

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.