Hvorfor man ikke skal tage kritikerne for seriøst…

I nat er der Golden Globes i USA, og i virkeligheden er vi jo lidt ligeglade med, hvem der vinder, vi er meget mere interesserede i at se, hvad de kvindelige celebs har på. Hvilket helt ærligt må være en skrækindjagende oplevelse. At bruge flere uger (måneder?) på at gøre sig klar – nøje udvælge kjole, sko, hår, makeup og så efterfølgende bevæge sig ud på den røde løber uden at ane, om man dagen efter bliver flået til plukfisk eller overdynget med roser.

I særdeleshed er det svært at klæde sig fabelagtigt på, fordi det aldrig er til at forudse, hvad kritikerne vil have. Nogle gange kan de ikke engang selv holde styr på deres smag. Case in point: Jeg var ved at gennemse nogle slideshows med de bedste og værste kjoler gennem tiden og blev helt ærligt lidt overrasket, da jeg først så Diane Kruger på en liste, der hed The 30 Best Golden Globe Dresses of All Time og så efterfølgende på 25 Past Golden Globes Looks We?d Really Like to Forget. Især fordi der ikke bare var tale om det samme outfit, men også om den samme kritiker. Kan I bestemme jer, StyleCaster?

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.