Status

Såeh, I kan måske huske den her fra Girl Code-indlægget? Well, det var sandt dengang, og det er sandt i dag, og jeg havde måske alligevel lidt glemt, at der er nogle af jer, der mægtig godt kan lide mig. Og Frank. Sådan går det, når man ikke får gjort opmærksom på, at man har brug for lidt kærlighed. Jeg har læst alle jeres rørende ord, og jeg er meget beæret over have modtaget dem. Af hjertet tak. 🙂

Jeg bør dog vist slå fast, at den omtalte negativitet, jeg har mærket omkring bloggen, altså ikke kommer fra Fies læsere. Hvis jeg husker mig selv ret fra den tid, så er teenagere ikke så meget til direkte konfrontationer, hvor de i baghovedet nok godt ved, at de står på den forkerte side. Der er intens bagtalelse et større hit. 😉

Jeg er oven i hele baduljen rendt ind i noget halsbetændelse og forbander hele verden fra mit badekar, hvor jeg har forsumpet mig i en verden af Disney og deslige, der prædiker, at det er det indre, det kommer an på (Shrek), at man kommer langt med mod (Mulan) og ukuelig optimisme (Tangled), samt at hvis alting går galt, kan jeg altid kidnappe Jensen Ackles og spærre ham inde på et slot – til sidst vil han uundgåeligt forelske sig dybt og inderligt i mig (Skønheden og Udyret).

Der er håb endnu!

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.