Yndlingsmennesker 2013

Med julen kommer nytåret, og med nytåret kommer alle opsummeringerne, der forsøger at koge 2013 ned til små, underholdende videomontager, som familien Danmark kan klappe i deres små, flæskestegsfedtede fingre over. Og jeg vil også være med! Jeg har nu engang altid været pjattet med lister, så jeg lægger ud med de mennesker, jeg har smidt hjerter efter i det (næsten) forgangne år.

Jennifer Lawrence. Jeg kan ikke lade være med at føle, at Jennifer Lawrence og jeg er lidt den samme person. I ved, hvis jeg var tynd og smuk og talentfuld. Hun er lidt en kiks, tager pis på sig selv og pressen og er tilsyneladende ikke rigtigt bange for noget. Eller nogen.

Pope Francis I. (Sorry, men “Frans” har bare ikke samme effekt.) Man har aldrig rigtigt haft et forhold til paven før, vel? Altså, med mindre man var katolik og skulle have det. Og så BANG! Frans kom ind fra siden og hev katolikkerne (og resten af verden) helt derned, hvor det batter. Kærligheden kom på programmet igen, og jeg kan efterhånden være stensikker på at begynde at tude, hvis jeg læser en artikel om manden. Om den så handler om, at han sniger sig ud om aftenen for at give hjemløse mad, eller at han reagerede med lutter smil, da en lille dreng nakkede hans kalot. Jeg ville skrive, at jeg forgudede ham, hvis jeg ikke havde fornemmelsen af, at det var upassende

Barack Obama. Det virker lidt, som om hele verden langsomt vender sig imod ham, fordi han skulle være manden, der kunne få USA på fode igen, og det er bare ikke rigtigt lykkedes. Personligt er jeg stadig tosset med ham og synes måske, man bør overveje, at det ikke kan være helt nemt at ændre et land, der virkelig ikke vil ændres. (Og så ikke mere politik end det! 😉 )

Hvem end der opfandt Candy Crush. Okay, det er lidt et had/kærlighedsforhold, men for sivan hvor har jeg dog brugt mange timer på det lort. Det er lidt ligesom at begynde at ryge. Puf, så er man afhængig.

Imgur. Ganske vist ikke et helt rigtigt menneske, men min trofaste følgesvend under alle søvnløse nætter, som 2013 har budt på en del af. Der findes efterhånden mange memesider på nettet, men Imgur er så absolut min favorit.

Jensen Ackles. Altid. Dear God Almighty, den mand er så lækker!

Anna Kendrick. Hun er basically Jennifer Lawrence II. Og props for at være den eneste skuespiller fra Twilight, der rent faktisk bliver taget seriøst.

Jeg føler ligesom, der burde være flere, men jeg har lige gabt tre gange i streg, så jeg satser lidt på at kunne falde i søvn nu. Hvem har været jeres yndlingskendisser dette år?

Kommentarer (13)

 • Marie Key. Jeg var til min første koncertoplevelse med hende i foråret og hun var intet mindre end fantastisk. Ikke kun hendes musik, men hele hendes person der er afslappet, tager pis på det hele og åbenlyst hygger sig med bandet og publikum. I like!

 • Jeg forguder Kat Dennings, hun er fremragende, sjov, smuk, og andre søde tillægsord! Kvinden jeg ville ønske jeg var!

  Anna Kendrick er simpelthen så herlig!! Apropos http://imgur.com/gallery/l7Gwm

  Adam Scott (fra blandt andet fra filmene Friends With Kids og Bachelorette) Jeg ved ikke hvad der er med ham, men jeg synes helt ærligt han er en kanon skuespiller!

  🙂

 • Måtte lige google ham Jensen der og det gir jeg dig ret i 😀

  Hmm ved ik rigtig, jeg følger faktisk ok med i sladder om de kendte og sådan, men hvis jeg skal fremhæve nogen så må det være Cristiano Ronaldo. Han er min ultimative yndlings og 2013 har været hans år lidt mere end de foregående, han lever desværre tit i skyggen af Messi.. bvadr. For hulan jeg håber de kommer rigtig langt til VM til sommer, når man nu ikke kan holde med DK, så må man holde med Ronaldo.. eller jeg mener portugal 😉 Forhåbentlig hiver han også Ballon d'Or hjem om små 3 uger. fingers crossed.

 • Dig Miriam, dig!
  Skal vi snakke helt internationale kendisser, så har det alle dage været David Duchovny. Pisse lækker, fantastisk humor og helt original type i x-files (som jo bare er the shit). Det er så fedt at han selv styrer hvordan hans roller skal være.

  Kh!

Der er lukket for kommentarer.