Berlinerkøb

Som altid læner jeg mig op ad ordsproget “bedre sent end aldrig” og fremviser stolt mine Berlin-køb. Jeg tror, det er første gang i mit liv, jeg har været bare halvfornuftig på en shoppeferie. Jeg købte kun ting, som var latterligt billige og/eller jeg ikke kunne leve uden. Dermed ikke sagt at mine køb nødvendigvis var strengt nødvendige, men jeg kunne have købt en hel del mere, og det gjorde jeg ikke. Så kudos til mig!

loppemarkedet købte jeg denne fine arm cuff. Faste læsere vil vide, at jeg generelt føler mig født i det forkerte århundrede, så jeg kunne ikke stå for den lækre vintage følelse.

Jeg købte naturligvis masser af neglelak. Kiko er og bliver et fantastisk mærke, så jeg rippede dem godt og grundigt. (Hapsede også lidt andet fnidder derinde, jeg ikke lige orkede at lokalisere og fotografere.) Personalet var dog en voldsom fiasko, da jeg først blev råbt ad af deres vagt, der med stenansigt fortalte mig, at butikken var “top secret”, da jeg tog mit kamera frem, og efterfølgende fik skideballe af en af ekspedienterne, fordi jeg gik rundt med de varer, jeg ville købe, i hånden. Nej, puha, det må man ikke – de skal i en kurv!

Lakkerne fra Essence koster vitterligt en tier, så jeg kunne naturligvis heller ikke dy mig der. Jeg købte dog kun tre, hvilket er fino, for jeg er helt ærligt ikke voldsomt imponeret over kvaliteten. Men hvad, til den pris kan jeg ikke brokke mig!

Købte naturligvis uanede mængder produkter i den dur her, fordi de nærmest er gratis i det tyske. Den enorme flaske neglelakfjerner kostede fx 89 cent. Bum!

Endnu en form til hjemmelavede fyldte chokolader.

Og til sidst en fin lille trippelskål, man fx kan bruge til tre forskellige slags dip. Pissesmart. 10 kroner. Jeg elsker Tyskland.

Kommentarer (11)

 • Hvis det er det du kom hjem med, så ja, PROPS for at styre shoppegenet – og så i Berlin! 🙂
  Er VILD med armbåndet, super godt køb!
  Og så tak for opskriften på fyldte hjemmelavede chokolader – den glæder jeg mig vanvittigt meget til at prøve 😀

 • Hvor hyggeligt at se, hvad du har købt. Men sikke da noget øv, at de ikke var søde ved dig i Kiko. Jeg har også prøvet det der med en vagt, der ikke ville have at man fotograferede – foran Primark! I mean come nu on, I må da vide, at byen består af en absurd mængde turister og bloggere. Lad nu bare folk sprede billeder af jeres butik på Facebook, det kaldes gratis reklame…

  Virkelig fint armbånd i øvrigt! 🙂

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

 • Det armbånd har jeg også! Det er enten fra H&M eller Gina Tricot, så vintage kan man vist ikke kalde det….. 🙂 men fint er det!

 • Kiko – er det en butik ala Matas eller? Skal på min første Berlin tur til foråret/tidlig sommer (dates are yet to be determined), men glæder mig absurt meget og alle siger nemlig at det er shopping meka på mange områder 😉 Stakkels min kæreste, der skal slæbes med rundt!

 • Det er så stenet! Jeg stod faktisk også UDEN FOR Kiko, så han råbte faktisk af mig for at tage et billede af deres butiksnavn. Vrede mand. Jeg kan heller ikke se, hvad det skal gøre godt for.

 • Nej, Kiko er et makeupmærke, der har sine egne butikker. Meget fin kvalitet, meget fine priser, ikke testet på dyr. Kan bestemt anbefales. (På trods af sure medarbejdere!)

Der er lukket for kommentarer.