Berlinerkøb

Som altid læner jeg mig op ad ordsproget “bedre sent end aldrig” og fremviser stolt mine Berlin-køb. Jeg tror, det er første gang i mit liv, jeg har været bare halvfornuftig på en shoppeferie. Jeg købte kun ting, som var latterligt billige og/eller jeg ikke kunne leve uden. Dermed ikke sagt at mine køb nødvendigvis var strengt nødvendige, men jeg kunne have købt en hel del mere, og det gjorde jeg ikke. Så kudos til mig!

loppemarkedet købte jeg denne fine arm cuff. Faste læsere vil vide, at jeg generelt føler mig født i det forkerte århundrede, så jeg kunne ikke stå for den lækre vintage følelse.

Jeg købte naturligvis masser af neglelak. Kiko er og bliver et fantastisk mærke, så jeg rippede dem godt og grundigt. (Hapsede også lidt andet fnidder derinde, jeg ikke lige orkede at lokalisere og fotografere.) Personalet var dog en voldsom fiasko, da jeg først blev råbt ad af deres vagt, der med stenansigt fortalte mig, at butikken var “top secret”, da jeg tog mit kamera frem, og efterfølgende fik skideballe af en af ekspedienterne, fordi jeg gik rundt med de varer, jeg ville købe, i hånden. Nej, puha, det må man ikke – de skal i en kurv!

Lakkerne fra Essence koster vitterligt en tier, så jeg kunne naturligvis heller ikke dy mig der. Jeg købte dog kun tre, hvilket er fino, for jeg er helt ærligt ikke voldsomt imponeret over kvaliteten. Men hvad, til den pris kan jeg ikke brokke mig!

Købte naturligvis uanede mængder produkter i den dur her, fordi de nærmest er gratis i det tyske. Den enorme flaske neglelakfjerner kostede fx 89 cent. Bum!

Endnu en form til hjemmelavede fyldte chokolader.

Og til sidst en fin lille trippelskål, man fx kan bruge til tre forskellige slags dip. Pissesmart. 10 kroner. Jeg elsker Tyskland.

Kommentarer (11)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.