Mænd er dåmme.

Jeg er vred på mænd i dag. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er temmelig kynisk, når det kommer til det andet køn, men til mit forsvar så har jeg ingen grund til at være andet. Blandt de sidste hankønsvæsner, jeg har følt mig bare mildt tiltrukket af, har der fx blandt andet befundet sig:

-En lystløgner
-En player
-En psykopat (den charmerende, manipulerende og ikke-voldelige af slagsen)
-Endnu en psykopat (den voldelige af slagsen)
-En, der udnyttede mig for at gøre sin ekskæreste jaloux

Yes, jeg er en røvhulsmagnet. Men altså, jeg har sådan set altid tænkt, at der var nogle gode eksemplarer derude i verden. Jeg har jo set det. Som fx. ham her den virkelig søde fyr, som alle pigerne elsker, men han kunne aldrig finde på at udnytte det, for han er en good guy. Han prøver imidlertid i et helt år at få noget i gang med en af mine veninder. Da det endelig lykkedes, er han den perfekte gentleman. Skriver søde ting nonstop, vil enormt gerne møde menneskerne i hendes liv, snakker fremtid i det uendelige. Vi elsker ham, og vi er lykkelige på hendes vegne. Og så bum! Fra den ene dag til den anden hopper han over i røvhulsgruppen og skrider. Bare sådan uden videre.

Jeg bliver så træt. Nogle gange får jeg en følelse af, at de der mennesker, der fandt deres eneste ene i gymnasiet, de vidste noget, vi andre ikke vidste. Man skal være hurtigt ude, ellers er der kun dem tilbage, ingen vil have. Som de små, triste ænder i køledisken d. 23. december.

Og med den teori kunne man måske godt fristes til at tro, at jeg også var en sørgelig and, men i virkeligheden forholder det sig jo mere sådan, at jeg er en gås: Fuldstændig uden for de andre ænders rækkevidde. I en helt anden klasse. Jo jo. Og jeg har fortjent en gåsekæreste. Sgu! 😉

Kommentarer (23)

  • Gud, hvor har jeg det bare på samme måde! Når man ikke er en af dem med kæresten, som man fylder 8 års dag med – Blah! – så er man fortabt. Især når man ikke vil nøjes, for hvem vil det?

  • Jeg har haft det på præcis samme måde! Indtil jeg som 26-årig mødte en mand der nu har gjort mig lykkelig i 2,5 år, som jeg bor sammen med og planlægger at få børn og blive gammel med. Men ok, da jeg mødte ham første gang for 7 år siden var han absolut en del af røvhulsgruppen! Men hold nu KÆFT der findes mange lortemænd og jeg har kendt alt for mange af dem. Psykopaten, den voldelige, den utro, den nedbrydende. You name it! Men det skete sku alligevel. Imponerende nok.

  • Mænd er dumme, jeg anskaffer mig en kat i stedet. Arjmen seriøst, jeg har været kronisk single i snart syv år – ikke fordi muligheden ikke byder sig, simpelthen bare fordi de fleste mennesker jeg møder har lommeuld og asbest hvor man burde ha' hjerne. Måske er jeg bare en mavesur ass, men jeg vil satan jensme hellere sidde med en grand danois under den ene arm og en dyne under den anden, end at spilde min tilværelse med et andet menneske som jeg, på de gode dage, ikke hader totalt. All the single ladies!

  • Min veninde har det fedeste klistermærke på sin telefon med skriften 'Boys are stupid – throw rocks at them'. Jeg ville så gerne skrive et indlæg i stil med dit – kun for at bruge det billede. Det kommer bare ikke til at ske, for jeg har jo på forunderligvis fundet den mest perfekte mand. Bevares, han kan være røv irriterende og gøre dumme ting, men mest af alt er han fantastisk. Og han var altså 33, da jeg fandt ham, og havde vist ligget i køledisken noget tid. Men en gang imellem sker det altså, at nogen finder en vildt god and. Så ringer deres mor midt i det hele og siger, at hun også har fundet en and. Så lægger man anden tilbage, men ikke til de andre ænder. Næ, den havner måske blandt ærterne. Og så helt tilfældigt er der en anden, der finder den der and. Det er rent held. Sådan en and fandt jeg! Og lige om lidt vralter han ovenpå og bygger mit hyldeværk til tøjet større, bare for at gøre mig glad. Helt fantastisk med sådan en and!

  • Men det er noget med, at man bare skal vente på “anden bølge”, for jeg synes lige pludselig en god del af vores par-venner splittede op, blev singler og var på 'Tha Meat Marketz' for en stund og det kommer sådan lidt i bølger – tror det smitter, faktisk. Sååeh, måske der snart kommer en ekstra leverance af ænder i din Netto?..en butik nær dig?.. eller.. Dur' ikk til den der jargon 😉 Men der er selvfølgelig søde fyre derude! Både single og ikke-single. Og som Suzanne Bjerrehus plejer at sige – det skulle være en dårlig so, der ikke kan skubbe en anden af truget. Så, så længe der ikke er børn, så bare gå efter en go' én, også hvis han har en kæreste.. Bare ikke min, haha 🙂

  • Det her er vist kun 2. gang, jeg kommenterer herinde, men dette indlæg passer SÅ meget på mig… Jeg har været igennem alle ovenstående mænd! Jeg er så meget en røvhulsmagnet, at en kammerat en gang sagde til mig – “Du har nok været en ble eller g-string i dit tidligere liv…” Hmm, tak?!
    Så nu er man 28 år og single på snart 6. år. Jeg har nærmest opgivet mænd, og det bliver da ikke nemmere at finde nogen (UDEN børn, tak!). Jeg er kræsen og gider sgu ikke nøjes. Så hellere være alene. Bom!

  • Haha:-) Men der er lige et par små forskelle på os, som jeg ikke fik med i ovenstående kommentar. Jeg har et barn (på 8 år! Jeps, ungmor.dk), men hader børn. Eller det vil sige andres børn! De er nederen, (min søn er perfekt…). Så helt alene er jeg egentlig ikke, (ud over hver anden weekend). Men til gengæld har jeg anskaffet mig en hund, som hedder Nanna, og det er jo ret tæt på at være en kat, som hedder Frank, ikk'??

Der er lukket for kommentarer.