Frank er en skiderik.

De første ord, der kom ud af min mund i dag, var: “Frank, din kæmpelort, kom og tag ansvar for dine handlinger!” Og Frank, der ikke altid er så stærk i, hvornår han har lavet ballade og bør føle sig skyldig, kom glad luntende hen til mig og begyndte at gnubbe sig op ad mine ben. Suk.

Med jævne intervaller hele natten blev jeg vækket af iskolde poter på ryggen, kildende knurhår i ansigtet, ynkelig brægen i øregangen. Frank kedede sig, og det var så afgjort min pligt at gøre noget ved det! Normalt ville jeg synes, det var enormt nuttet og klø ham lidt bag øret, men om torsdagen skal jeg tilfældigvis op klokken tis for at tage til behandling i Hillerød, og jeg var i forvejen kommet alt for sent i seng, så hans enorme forkælethed blev ikke just budt velkommen med åbne arme – eller dyne.

Nu er jeg så atter tilbage i det lille hjem og blev mødt af en snorksovende Frank. Overvejer gevaldigt at gå over og bræge ham i øret, så han selv kan se, hvordan det er!

Kommentarer (17)

Der er lukket for kommentarer.