Jeg er jo Bridget Jones #103

1. At sommeren har været slut nogen tid, er efterhånden temmelig tydeligt at se på mine ben og noget negligerede pedicure.

(2. Mine ben er virkelig behårede, det er bare lidt svært at se, fordi hårene er så lyse. Virkelig irriterende, når jeg barberer ben og skal prøve at finde ud af, om jeg har fået det hele med.)

3. Jævnfør billedet, så trænger jeg virkelig meget til en mand i mit liv. I må gerne begynde at lægge et godt ord ind hos smækre brødre og kolleger…

4. I skal dog være søde ikke at vise dem ovenstående billede… Ved nærmere eftertanke skal I faktisk nok slet ikke vise dem bloggen. Ahem.

5. Med lidt hjælp fra min mor er der nu officielt købt julekalender til Frank!

6. Er i øvrigt temmelig Frank-besat (også) for tiden. I hvert fald fik jeg en email med en invitation til en fransk messe og læste det naturligvis som Frank-messe.

7. I forgårs kradsede jeg mig selv i øjet i et forsøg på at fjerne mascara-rester. Jeg kunne ikke se ud af det resten af dagen.

8. Da jeg var i Tyskland, købte jeg en masse små chokoladejulemænd, der skal agere bordpynt til en kommende julefrokost. Jeg kæmper virkelig hårdt med ikke at spise dem pt.

9. Apropos Tyskland, så ved jeg godt, det er lang tid siden, jeg kom hjem, og jeg har lovet billeder af mine køb, men det er bare virkelig svært, når det kun er lyst tre timer om dagen, og man temmelig sikkert sover der.

10. Efter en lykkelig periode med grin og gråd har jeg nu officielt set hele Grey’s Anatomy for gang nummer 17. Det var fantastisk. Og jeg har absolut ingen anelse om, hvad jeg nu skal stille op med mit liv… Smider nogle af mine fælles serienørder måske lige en anbefaling?

Kommentarer (29)

 • Jeg troede i mange år, fejlagtigt, at anatomi var noget med numsen. Da Greys Anatomy kom frem, måtte jeg lige en tur på Google 🙂

  Sascha Faber

 • Jeg 'kom til' at tage i svømmehallen uden at have barberet ben i 2,5 uge i torsdags – det var mørkt, der var gamle mennesker, og jeg var egentlig også lidt ligeglad O.o

 • Orange is the new black! Men der er kun en enkelt sæson. Men set er nice. Jeg tør ikke at begynde på Grey's. Er bange for mit liv forsvinder, som det gjorde da jeg så alle sæsoner af Gossip Girl. Er den 10. egentligt den sidste?

 • Jeg er jo Bridget Jones #1:
  – weekendens højdepunkt et dette blogindlæg
  – har spist en halv pose bridge blanding til frokost
  – har lige købt ny tandbørste og kommer på mystisk vis til at smide den i skraldespanden i stedet for den gamle
  – vil om lidt gå i seng og se Grey's sæson 3 for 8. gang
  – hepper stadig på, at hun skal vælge Derek fremfor Finn, “I får to virkelig søde børn, hvis du gør det”!
  – glemte at der skulle komme én og hente nogle stole i dag, så gik ud i køkkenet med trøjen nede og ammebrikken på babsen, mens der står en mand foran køkkenvinduet

 • Yeeees. Eller, dvs, mangler lige finalen. Har prøvet med All Stars, men jeg savner virkelig Timm Gunn. Det er bare ikke det samme. 🙁

 • Jeg prøver faktisk at vente med at starte på den, fordi den skulle være så fantastisk, og så er det nederen, der er så få afsnit… Men måske skulle jeg give mig. 😉

 • Altså ja og nej. Jeg så indtil midten af sæson 2, så mistede jeg interessen. Jeg ved godt, den er helt vildt kult, men den er bare så… mærkelig. Jeg tror måske, man skal være vokset op med den.

 • Haha! Åh, den her kommentar trøster mig meget…

  PS: Sæson tre er nederen. Jeg bliver så træt af Izzie allerede halvvejs inde i sæson 1…

 • HOMELAND! Omg altså! den er jo så så så god! Så lige 2 sæsoner på under en uge.. haha! Breaking bad er da bestemt også værd at se..

 • Uhh, serier!
  Ved dårligt hvor jeg skal begynde, men her er lidt forslag.

  The Wire – fabelagtig godt drejet. Voldelig på den realistiske måde, realistiske (og lækre) personskildringer og godt plot!

  The Walking Dead – Zombier! Behøver jeg sige mere? Ok, hvis du presser. Creepy fordi den skildrer hvordan vi alle er villige til at kaste alle værdier overbord, når vi presses langt nok ud – iklædt realistisk blod og vold!

  Lost – virkelig underlig “alene på en ø” – setup. Jeg havde svært ved at slippe den bagefter – drømmer stadig alternative episoder!

  Buffy – old school vampyrer, pige, dreng, sex, blod

  True Blood – sex – og lidt vampyrer og sådan – og sex

  Orange is the new black – du er selv inde på den. Se den!

  Misfit – englænderne kan altså noget med ungdomsTV, der også er fedt for mig der ikke helt er ung mere

  Carnivale – mystisk depressionsserie (depression som i USA i 1930'erne), religiøs fanatisme, freakshow

  Sons of Anarchy – lækre mænd, mototcykler, sex, vold og fedt soundtrack

  Sig til, hvis du har brug for uddybning eller søger noget i en bestemt retning!

 • Jeg ser/har set de fleste af de der, men det er dejligt at se, at jeg ikke er den eneste serie-junkie herinde! 😉 Carnivale er dog ny for mig, men ligner noget, der er lige mig, så den takker jeg pænt for! 🙂

 • Nåh ja, glemte helt Big Love – handler om en polygam familie og deres kamp for at leve “normalt”. Jeg troede ikke jeg skulle blive optaget af det setup, men det er ret genial.

  Og ikke at forglemme Banshee med danske Ulrik Thomsen i en stor birolle. Den er fed – se den!

  Hov, og The L Word – lesbisk univers. Cool castet, fedt miljø, super serie

  Hit the Floor – cheerleaderserie, men med et ok setup. Poleret og pæn, men smukke mennesker og god musik

  Dem har du sikkert også set, men ellers er det med at komme i gang:-)

Der er lukket for kommentarer.