Apropos Miley…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=s3pfyWWQOq4&w=800&h=550]

Jeg fik slet ikke skrevet grimme ting om Wrecking Ball-videoen i sidste indlæg, men det er der jo så også jævnt mange, der har gjort før mig, så det var nok i virkeligheden ikke nødvendigt. Hvad, der imidlertid er nødvendigt, er at dele denne parodi med jer. Så vidt jeg kan lure, er den lavet af nogle amerikanske morgenradioværter, og den er fucking genial. Alt fra teksten til den dårligt lagte læbestift er lige i øjet. (Jeg grinede vitterligt højt af Billy Ray-delen første gang, jeg så den.) Selv sangeren er autotunet til uigenkendelighed som originalen!

Jeg tror, mit nye mål i livet må være at blive radiovært. Ikke på et morgenshow, bevares, men måske sådan midt på eftermiddagen-agtigt. Sådan nogle folk laver jo ikke andet end at hyggesnakke, gøre grin med kendisser og spille mainstream popmusik. Det er lige mig!

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.