Og vi levede lykkeligt…

Frank og jeg er på vores anden bryllupsrejse. Er det et udtryk på dansk? Second honeymoon. Nej? Jeg bliver altid virkelig slem med mit danglish, når jeg hopper ind i en engelsksproget bogs univers. Pt genlæser jeg Hunger Games trilogien, mens jeg venter på den nyeste film. Eller det vil sige, jeg stopper nok efter bog to, for bog tre er ret rådden.

But I digress.

Formålet med det fine billede var at snakke lidt om Frank. For det er længe siden, han har fået sit helt eget indlæg, og det medfører altid en del brok fra jeres side, når der ikke er nok Frank. Thi Frank er en populær herre. Og det er forståeligt nok. For tiden er han en nuttefisk uden lige. Jeg falder i søvn med ham ved min side, vågner ved at få en pote i ansigtet og kan ikke engang tisse i fred, uden han kommer og kradser på døren. Det er ligesom at have en lidt for klistrende bodyguard… Der gerne vil kløes bag højre øre.

Men åh, så hyggeligt det er! Jeg gætter på, det er sådan her, kærestepar har det, når de har været sammen lidt for længe og pludselig bliver helt nyforelskede igen. Jeg er nyforelsket i min kat… Jeg er nyforelsket i min kat.

Det var den mand, vi kom fra.

Kommentarer (4)

  • Jeg tænker på, om du mon kender til “Toxoplasma gondii” i katte? Det er en parasit, der er i katte, som bl.a. gør, at man ikke må være blandt katte, hvis man er gravid (dette er btw ikke nogen myte, der er en bevist høj risiko for fosteret). Men det er ret lol, der er også fundet et link til udviklingen af skizofreni i Europa og det at have katte. Og en forhøjet risiko for depression, angst og senere selvmord hos katteejere, der har fået denne parasit af deres katte – deraf fænomenet “crazy cat ladies”, der vitterligt har fået en parasit af deres kat, som gør dem skøre.

    Altså det er stadig ny research, men jeg synes sgu, at det er ret interessant! Hvordan har du det som “kattedame” og derudover meget forelsket kattedame, at der findes sådanne links? Eller er du ligeglad 😛

  • Det lyder creepy, men helt ærligt er der sgu ikke så meget, man ikke kan risikere at blive syg af efterhånden, så jeg tager det ikke så tungt. Og jeg skal ikke have børn, så ingen bekymring der heller… Men hvis jeg begynder at skrive nogle virkelig underlige ting på bloggen på et tidspunkt, så kan du jo lige råbe op igen. 😀

Der er lukket for kommentarer.