Status

Jeg prøver med lidt forsigtig jubel. Computeren lever nemlig igen. Dog muligvis på lånt tid. Tinje gav mig nemlig et fikst lille trick i kommentarfeltet i går (selvom den kommentar nu på mystisk vis er forsvundet?!), og pludselig var der liv… En halv time efter døde den igen. Men Tinjes trick gav mig idéen til lige at smutte en tur på Google – det kunne jo være, det var et udbredt problem, der nemt kunne fikses.

Ja til det første, not so much til det sidste. Jeg prøvede at forhøre mig lidt hos computernørder i omgangskredsen, men de kunne mest byde ind med, at “HP er noget lort.” Jo tak. Jeg sætter især pris på, at I meddeler mig det nu og ikke for to år siden, da jeg spurgte om råd til, hvilken computer, jeg skulle anskaffe mig.

Anyway, Google hjalp mig trods alt lidt på vej og efter ti forskellige forsøg på fiks-selv, virkede den pludselig i flere timer. Dog uden lyd. I dag har den indtil videre virket problemfrit en time. Med lyd. Så måske? Måske får jeg for en gangs skyld lov til at være heldig? Jeg håber det, for hvis dagen i går lærte mig noget, så er det, at en computer-løs Miriam er en sørgelig Miriam. (Eller måske er det i virkeligheden omvendt, men når jeg har computeren, kan jeg i det mindste ignorere det.)

Et af forsøgene på at få tiden til at gå var lidt negleleg. De blev temmelig julede, hvilket løftede mit humør en del. Selv efter jeg tog billeder, og lagde mærke til, at mine hænder var smurt ind i kattehår. (Frank agerede også tidsfordriv.) Guldshimmeret i glimmerlakken er meget diskret, når den ikke har blitzen lige i hovedet, hvilket er virkelig pænt, og jeg får totalt julekugleassociationer. Klart en kombi, der skal dyrkes mere i december!

Kommentarer (6)

  • Fine negle – og godt at du har fået fixet din computer, selvom det lyder som om den fortsat er ret ustabil. Krydser for at den holder! Kan se, at du har mistet en kommentar. Måske er det forklaringen på at min kommentar til dit indlæg om high street sko forsvandt (og ikke at du har slettet det som jeg konspiratorisk foreslog)?

  • Ihhh, kan så godt lide at tricket virkede! Kan se min kommentar er væk, meget mystisk…..=) men google er virkelig din ven i sådan nogle træls situationer…
    Dejligt at du igen er blevet 'billedblogger'. Krydser fingre for computeren, og….fortsæt lige med at være en af de sejeste kvinder i blogland!

  • Nejnej, jeg sletter aldrig kommentarer! De gode bliver jeg glad for, og de dårlige giver jeg igen på! 😉 Det må være Blogger, der fucker. 🙁

  • Det er virkelig sært. Især fordi jeg svarede på den i går og i dag lå den pludselig i mit spamfilter – uden besvarelse. Jaja, man kan ikke vinde hver gang med det der teknik! 😀

    Men TAK for hjælpen igen. Det hjalp på både humør og økonomi! Og altså, det er nogle virkelig pæne ord, det der… (Indsæt selv rødmende smiley.)

  • Åhh, det er jeg glad for. Var så bange for at jeg havde forbrudt mig mod en eller anden lov jeg ikke kender – og du er så underholdene et bekendtskab, at jeg ville savne dig, hvis jeg røg ud i kulden:-)

Der er lukket for kommentarer.