Et vaskeægte, tysk loppemarked

Før jeg satte kursen mod Berlin, spurgte jeg Cindi, om hun ikke havde nogle gode insider-tips, eftersom hun bor dernede. Det var Cindi, der i sin tid anbefalede den ultimative chokoladebutik, der førte til mødet med Den Tyske Lækkermås, så jeg vidste, hendes smag var a-okay.
Jeg fik en imponerende lang mail tilbage med forslag, uddybende forklaringer og rejseguide. Very nice! (sagde Ali G.) På listen befandt sig blandt andet nogle loppemarkeder, og da min moder og jeg begge er ret jyske anlagt og dermed intense kupjægere, var det en no brainer. 
Søndag morgen (Ha! Klokken var 13, før vi forlod hotellet,) satte vi derfor kursen mod Boxhagener Platz, hvor der ventede os et marked i en imponerende størrelse. Der var boligartikler, service, hjemmelavede smykker, tøj, møbler, køkkengrej, lamper, bøger, sko og fuldstændig enorme mængder lækkert, ukategoriseret bras, der bare tiggede om at blive gennemrodet! 
Vi tilbragte et par timer der, og da vi ikke gad mere, fandt vi en café på den anden side af gaden, der serverede brunch til klokken 18. Win! På alle måder en succesfuld dag, og markedet kan bestemt anbefales, hvis man er i Berlin på en søndag (mig bekendt eneste åbningsdag), hvor der ellers er temmelig dødt i byen. Sådan, virkelig temmelig dødt. 

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.