Min skosamling: High street favoritterne

Klassiske peep-toe pumps fra Asos. Gav omkring halvanden hund for disse, og de er fabelagtige!

Sær pump-sandal-hybrid fra Topshop. På grund af elastikkerne er de fuldstændig fastspændt til fødderne og derfor fantastiske at gå i.

Jeg forguder stadig mine kitty loafers. De er nemme lige at hoppe i, passer til det meste og får altid masser af smil og komplimenter med på vejen. Jeg havde dem med til Berlin, og det gav dem desværre nogle fæle skrammer, så hvis I kender nogen, der sælger et par i en 41 (ja, jeg har kanofødder), så råb lige op!

Nude sandaler fra Asos. De lyse “striber” er i lak, mens de mørkere er i satin. Elsker de her for at give længere ben á la en almindelig nude pump, men stadig være interessante.

Jeffrey Campbells 99. Skoen, der startede det hele for mærket, der nu spytter nye designs ud på daglig basis. Jeg bor i dem her om vinteren, fordi jeg knuselsker shoe boots, og de her går til alt. Jeg snuppede dem på et lagersalg for en slik sidste år.

Kobolt pumps fra eBay. Kan peppe ethvert outfit op. Overraskende nok er kvaliteten virkelig fin, og det er faktisk nogle af de sko, jeg har fået allerflest komplimenter for.

Der blev jo ønsket en fremvisning af mine yndlingssko. Jeg lagde ud med de dyre drenge. Det var nemt – der var ikke sådan vildt mange at vælge imellem. Det er værre med high street-udvalget, som i hvert fald tæller 80+ par.

Derudover har jeg en tendens til reelt at glemme sko, jeg ejer. Mine sko er til daglig opbevaret i deres æsker, så det er nemt at miste overblikket. I første omgang får I derfor mine favoritter blandt dem, der allerede har været flashet på bloggen engang i tidens løb. (Fordi jeg er doven, og det ikke kræver det store photoshoot.) Måske følger jeg op med en bunke til, hvis jeg kan få taget mig sammen til at fotografere dem. 😉

Kommentarer (8)

 • WOW, hvorfor får vi ikke dine sko set mere “in action”? 😛 og så har du vildt pæne tæer og generelt pæne, lange fødder. Jeg har mega brede fødder med dertilhørende brede tæer og negle. Vil gerne se resten af samlingen 😛

 • du har nogle fede sko 🙂

  må jeg spørge om hvor høj du er ?
  mange høje piger vil ikke gå i så høje sko for så bliver de højre end drenge …
  jeg går ikke i høje sko mere da jeg har en ankel skade øv …

 • Jeg har haft samme problem, som du har, med overskueligheden, når det gælder skosamlingen (og jeg har ikke engang helt nær så mange sko som dig).

  Jeg har også rigtig mange af mine sko i kasserne, og jeg har gjort det, at jeg har taget et billede af en af skoene fra hvert par og klistret på enden af kassen. Du kan tjekke mit indlæg om det her: http://meallovertheplace.blogspot.dk/2013/06/lidt-for-mange-sko.html

  Det er, if I may say so myself, skidesmart! Det er noget, man lige skal tage sig sammen til at gå i gang med, men når det er gjort, er man temmelig fornøjet, og så er det relativt nemt at holde ved lige.

  Og så er jeg også vild med dine kitty loafers 🙂

 • Der var engang, jeg flashede vildt meget sko (deraf bloggens navn), men det var lidt, som om folk ikke rigtig gad… Men jeg savner det lidt, så det kan godt ske, der går mere sko i bloggen igen snart. 😉

  Altså tak, men… Ej! Min langetå er jo længere end min storetå, og så har jeg bare vildt store fødder! Det er jo det, jeg prøver at skjule med alle de pæne sko. 😉

 • Jeg er 169. Jeg går faktisk mere op i, om jeg bliver meget højere end alle mine veninder, for jeg bliver alligevel kun tiltrukket af høje fyre, og så er det ligemeget, om jeg er højere end resten. 😉

Der er lukket for kommentarer.