Madspam
Billeder af kongemaden fra yndlingsrestauranten på Alexanderplatz. Jeg sværger, deres carbonara er kun blevet bedre siden sidste år! (Moder var dog lidt utilfreds med sin pasta penne. Hun mente ikke, der var nok sovs. Det er vist et generelt problem, når jyder er uden for Jylland.)
Jeg er selvfølgelig bragende sulten nu, og mit køleskab indeholder lige præcis en halv liter mælk og et salathoved. Øv.
Anonym
Kom til lasagne hos mig!!!
Knus Josefine
A + K = ♥
Mangel på sovs er en dødssynd!
– Anne
Anonym
Det ser jo for lækkert ud! Restauranten er noteret til næste gang turen går til Berlin.
Rikke Aastrup
mmmmmm, jeg craver pasta carbonara for tiden – og det der hjælper ikke just!
Rikke Aastrup
se nu der, Nu har jeg fået den italienske mand nede på gaden til at lave carbonara til mig… Sundhedstrip begynder i morgen!
nuria
HVORFOR HAR JEG ALDRIG VÆRET DER?! Carbonara er en af mine livretter. Dør lidt af sult nu…
Nina Høfdinghoff
øøv jeg er er sulten nU!!
OhMyGown
Åh, jeg dåner. Masser af kulhydrater. Jeg hungrer.
Anonym
Det er egentlig meget sjovt – men da jeg var på studietur til Firenze gik folk også i fuldstændig i toddler-tantrum-mode, da deres spaghetti ragu ikke havde en kæmpe pøl af kødsovs! Det rigtige (=italienske) måde at lave en pastaret er netop, at pastaen kun er “coated” af sovsen, der skal aldrig være mere sovs end pasta. Det er vist bare os og amerikanerne, der har mistforstået det, folk flipper vanvittigt ud over netop dette – meget besynderligt :-p
Miriam
Ejmen ikke til pasta, jo.
Miriam
En anden dag, Jose. 😉
Miriam
Det vil du ikke fortryde!
Miriam
“Den italienske mand nede på gaden.” So many questions.
Miriam
Den er så lækker, I tell ya!
Miriam
Den effekt har madbilleder gerne. 😉
Miriam
HURRA FOR KULHYDRATER!
Miriam
Jeg tror, det er, fordi det kun er italienerne, der kan finde ud af at lave kvalipasta, så resten af os må fokusere på tilbehøret…