Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Hej Berlin!

Hurra! Velankommet til Berlin! Den sidste halvdel af turen viste sig at være lidt af en prøvelse (åh Gud, tyske børn!), men det kan I høre mere om i morgen. Efter at have rejst hele dagen var vi temmelig smadrede og nøjedes med at tage noget kylling med hjem fra den lokale dönermand (plus upassende kommentarer, men det kan I høre mere om i morgen), hvilket var overraskende godt.

Naturligvis ikke så godt som det faktum, at vi har et koloenormt badekar på værelset. Koloenormt! …Hvor jeg selvfølgelig er på vej ud i skrivende stund med min computer og Grey’s Anatomy. Se, dét er ferie!

Comments (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.