Brunch-outfit

Hallo, to outfit-indlæg på en måned! I’m on fire! Også selvom det i dag slog mig, hvorfor det var, jeg lidt holdt op med at lave dem: Jeg har jo en røvkedelig stil. Altså, misforstå mig nu ikke, jeg er selvfølgelig selv ret begejstret for min stil, men jeg forestiller mig ikke, den kan være voldsomt inspirerende. Jeg går jo bare i de samme 10-20 kjoler igen og igen. Og så køber jeg en ny ind imellem. Det var, derfor jeg gik over til at flashe sko i stedet!

Men okay, lidt hyggeligt er det alligevel med et outfit hist og her. Dette var, hvad jeg havde på i dag, da jeg var til brunch med min mor, der er på Sjælland i anledningen af min nevøs fødselsdag. Vi sad udenfor og nød, hvad der muligvis var årets sidste sommerdag. Rarhed.

Kjolen er fra River Island, solbrillerne Prada, tasken Balenciaga, og skoene er mine fine, nye kaninflats, som jeg allerede elsker og får komplimenter for alle steder, jeg går hen. 100 kroner vel brugt!

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.