Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Nelly savner mig

Kære Nelly. Hvis du er nødt til at bestikke folk til at være sammen med dig, så er det nok ikke det sundeste forhold i verden. Og det kræver i øvrigt væsentlig mere end 200 kroner at friste mig!

Skulle nogle af jer andre imidlertid være interesseret, så er koden her til fri afbenyttelse. Som altid skriver man lige i kommentarfeltet, hvis man har hapset den. Skulle andre have fået en lignende mail uden behov for at anvende deres kode, er de selvfølgelig også mere end velkommen til at dele den nedenfor. Det er god shoppekarma!

Husk i øvrigt, at det er i dag, Chanel-konkurrencen slutter, så skynd jer at deltage, hvis I ikke allerede har gjort det…

Comments (8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.