And the winners are…

At dømme efter reaktionerne, så kunne jeg godt have sparet mig Chanel-lakkerne og bare have udloddet nogle totter af Franks pels med en rød sløjfe omkring. Oh well. Det husker jeg til næste gang! 😀 Jeg havde faktisk oprindeligt involveret Frank i udvælgelsesprocessen: Jeg lagde godbidder op tilsvarende antallet deltagende, og de første to, han spiste, ville så være vinderne. Jeg burde nok have luret, at den ikke ville gå. Grådigmissen spænede over og kværnede ca. 7 styks på én gang og ødelagde selvfølgelig opstillingen undervejs. Så jeg måtte jo ty til gode, gamle random.org.

Og vinderne blev altså henholdsvis Nina og Emma S. Hurra og tillykke! Send mig fluks en mail på miriam1313@hotmail.com med jeres adresse, så ryger de i posten til jer…

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.