Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Negle: Klar til fest!

Dagens negle, eller nok snarere aftenens. Hvis de holder så længe. Jeg har nemlig forlagt yndlings-Poshé, (muligvis glemt i Randers… Mor, gider du lige tjekke?) og nu har jeg vænnet mig til at kunne klatre i træer og shit uden at smadre mine manicure, så jeg ødelægger dem nok inden for den næste time. Ikke at jeg har planer om at klatre i træer, det var bare lige det mest destruktive, jeg kunne komme i tanke om.

Bunden er lagt med A-Englands Beauty Never Fails, og den sorte er som altid fra e.l.f.

Og nu: Vodka!

Comments (10)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.