2 år! Hurra og gratis gaver!

Fordi I jo syntes at være så begejstrede for, når jeg er hudløst ærlig, så vil jeg være det lige nu: Klokken er i skrivende stund 6.43, og jeg er lige kommet hjem fra den mest fantastiske bytur, der primært bestod af ca. 9 mennesker, der sad i en baggård og drak alkohol fra 7-Eleven, fordi alle andre steder var proppede. Bedste bytur ever. Især da politiet kom forbi med hunde, fordi en eller anden var blevet stukket ned i nærheden, og de skulle finde kniven. Hurra for Nørrebro!

I dag fylder bloggen hele to år, og fuld og glad som jeg er, vil jeg sende en enorm tak til de lige præcis 613 mennesker, der har registreret sig som faste læsere. Hold kæft, hvor er det mange (hvilket jeg i øvrigt har blæret mig med hele natten over for folk, som var mega ligeglade), og hold kæft, hvor elsker jeg hver én af jer! Møs! (Sagde hende den fulde!)

I fortjener en giveaway, og selvom jeg har lovet jer en mega en af slagsen, så trækker den altså ud, så jeg deler den lidt op. På bloggens fødselsdag passer det sig selvfølgelig kun, at jeg, som den mærkesnob, jeg nu er, giver Chanel væk. 2 styks Chanel endda! Den ene er nye, totalt udsolgte Taboo, mens den anden er gudesmukke Graphite (Frank-hår på sidstnævnte medfølger ikke). En til hver sin vinder, selvfølgelig.

Kravet for at være med er naturligvis, at man er fast læser. Det er jo jer, jeg elsker. Men! Jeg ved godt, at der er en masse trofaste læsere, som hverken bruger GFC eller Bloglovin. Og det er jo pisseirriterende, at man skal til at registrere sig et eller andet sted, for at kunne deltage, så derfor: For at deltage, skal du bare skrive en kommentar på dette indlæg og så selv sørge for at tjekke, om du er en af vinderne, når de bliver offentliggjort. Og det gør du selvfølgelig automatisk. Du følger jo med i ALT herinde! 😀

Konkurrencen slutter fredag d. 23. kl. 16.00. Held og lykke, dejlige mennesker! (Åh, så kærlig jeg er, når jeg er fuld!)

Kommentarer (152)

Der er lukket for kommentarer.