Juli 2012

Halløjsa, jeg har en hel uge tilbage af juli! Så så man lige mig være i god tid! Jeg sidder pt med fødderne i sæbevand i et forsøg på at forbedre tilstanden af min venstre fod efter en ikke helt succesfuld cykeltur tidligere i dag. For Sørensen, den er ikke for køn at se på, men det giver mig imidlertid mulighed for at smække dette indlæg sammen.

I juli 2012…:

…Var jeg ved at være ret træt af OL

…Anbefalede jeg latterligt billige dotting tools

…Og skønherlig teenageserie om elitegymaster (som jeg er ved at gense for tiden, i øvrigt. Holder stadig!)…

…Jeg testede læbeting fra e.l.f

…Og efterfølgende lakker

…Jeg købte verdens fineste peeptoe heels og flere Lanvin flats

…Jeg lavede color splash nails

…Og snød fjenden til at tro, jeg var lækker, når jeg i virkeligheden lignede lort…

…Jeg delte den utroligt rørende og stadig noget kontroversielle historie om Shane og Tom. (Jeg er i øvrigt glad for at kunne berette, at filmen i dag er en realitet, og jeg glæder mig enormt til at se den.)…

…Jeg flashede tilfældige mobilbilleder

…Og så pissesur ud på månedens eneste outfitbilleder

Alt i alt en utroligt begivenhedsrig måned. Så må I ligesom bestemme med jer selv, om det var sarkastisk ment eller ej. 😉

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.