En lille smule hjælp?

Det er agurketid i blogland. For filan, hvor er det dog urimeligt kedeligt at være ihærdig bloglæser i disse dage. Personligt er jeg jo stadig på ferie i Randers, hvilket begrænser mine sociale solskinsrelationer til Frank og min mor, hvorfor jeg stadig har rigelig tid til at tjekke op på Bloglovin. Hvor der så desværre ikke sker en fucking skid.

Og det er her, I kommer ind i billedet. Mine kære, dejlige læsere! (Hader I ikke bare de der bloggere, der starter alle deres indlæg med: “Hej mine søde/fantastiske/vidunderlige/etc læsere!”? Så skruer vi lige ned for sukkerniveauet.) Jeg anbefalede jo for nylig rare blogs af både den udvendige og den indvendige type, og I virkede til at have ca. samme blogsmag som mig. Kunne I derfor ikke smide jeres egne bloganbefalinger nede i kommentarerne, så jeg (og alle andre bloglæsere hungrende efter nye blogs) kunne tilføje lidt nyt blod til samlingen?

Jeg er ikke kræsen med kategorier (selvom jeg, som for nylig demonstreret, gerne ser mig fri for helsefreaks og LCHF-entusiaster). Det er naturligvis også tilladt at reklamere for sin egen blog. Det her er blogland. Skamløs selvpromovering er et must!

Bring it on, bitches! (Hvis I altså ikke allesammen er ved stranden…)

Kommentarer (48)

Der er lukket for kommentarer.