Royal babysnak

Såeh, Kate formerly known as Middleton ligger angiveligt i skrivende stund på et hospital i London og er ved at skubbe Englands kommende tronfølger ud af sin tissekone. Og verden er blevet sindssyg. Det er åbenbart vores allesammens baby, og jeg er altså overhovedet ikke klar til at blive forælder. Og da slet ikke til et barn, som allerede før sin fødsel er hypet mere end nogen af Brad og Angelinas unger. Det her barn får brug for så store mængder terapi, at selv Lindsay Lohan ikke kan følge med. Når det kigger ned, kan det ikke engang se jorden fra den piedestal, det sidder på. Jeg forudser et episk teenageoprør allerede nu.

Skulle det ikke være tydeligt fra ovenstående afsnit, så er jeg ikke den store royalist. Jeg gider godt se på vilde brudekjoler og ditto hatte, men så heller ikke mere. Og jeg kan godt lide mennesker, der har det på samme måde (fordi jeg generelt godt kan lide mennesker, der er ligesom mig. Jeg er jo fab!). Især dem, der både har det på samme måde og kombinerer det med god humor. Som fx. skaberen af Greys Anatomy, Shonda Rhimes. Alle celebs i hele verden twitter begejstring, glæde og andre sukkersøde følelser, og Shonda vælger at bidrage til festen med bæ-snak. Win.

Hvis jeg var på Twitter, ville jeg skrive til Kate, at jeg håber, rygterne er sande, og det vitterligt er en pige, så vi slipper for flere kongelige englændere med faretruende høje tindinger.

Hvordan er stemningen omkring den kongelige baby i blogland? Er I fans, eller er I (også) allerede trætte af ungen?

Edit: Så kom barnet, der imod alle spekulationer blev en dreng… Lad os håbe, han arver mamas hår.

Kommentarer (23)

 • Jeg vidste slet ikke, at der var en baby på vej.
  Da jeg var lille var jeg verdens største alexandra-fan. Hun var mere fin end nogen disney prinsesse. Påklædningsdukker og barbiedukker som forestillede hende var ikke nok, næh du, jeg tegnede en tegning af hende og sendte det afsted til kongehuset. I et vedlagt brev, skrev jeg, at når jeg blev voksen ville jeg være hendes kgl. Hofnar. Jeg mente det hundrede p. Jeg fik svar tilbage af en random mand fra kongehuset om at parret var glade for tegningen.
  Men siden da er min interesse lig nul. Ja kjolerne og hattene er sjove og ham den utrolig grimme greve ingolf er nice, men ellers er jeg faktisk bedøvende.

 • Jeg må nok erkende, at jeg er temmelig ligeglad. Jeg hader babyer. Hvis hun fødte en corgi ville det være noget mere spændende, og så ville Bedstemama nok også blive glad.

 • Jeg kan godt lide katte, din blog… og så kan jeg sku godt lide det royale!
  jeg flipper ikke ud i hvin og lykketårer når der bliver født en ny med krone på, men jeg ser dåber, bryllupper og fremvisninger af babyer. lapper det også i mig når jeg engang imellem er hjemme ved mutti og der lægger et gammelt BilledBlad (dog primært det danske).
  Men jeg aflyser ikke planer for at se det -_-

 • Altså. Jeg er ret royalistisk anlagt. Jeg elsker, når babyerne skal døbes og de voksne skal giftes og alt det andet. Dog klart mere på den nationale front. Men det ér da spændende med den prinsebaby fra England. Især navnene – jeg ved virkelig ikke, hvad det er med de skide navne, men selv mine knap så kongehusglade veninder elsker at spekulere.

 • Tak!
  Ved aldrig noget om noget som helst, men følte mig ekstra fatsvag i dag, da alle (seriøst, selv en dame på 104 år) blev ved med at fortælle mig, at Kate var i fødsel/havde født/det blev en dreng osv. Ved nu, at det er noget royal, som jeg på alle måder er uinteresseret i og føler nu ingen skam over, at have affejet alle som har talt med mig om det.

  – Kit

 • Jeg kan nu godt lide de royale men jeg er nu ikke helt oppe og ringe over den baby. Jeg kan godt lide at se deres brylluper og når der er dåb. Men mest når det er i vores eget land.

 • Jeg går virkelig ikke op i det.
  Og jeg har først for nyligt opdaget, hun var gravid, da jeg ikke læser ting omkring de royale.
  Jeg kunne så ikke undgå at finde ud af, det blev en dreng, da det stod over alt på nettet igår.

  Men det interesser mig faktisk ikke. Jeg ser heller aldrig bryllupper eller barnedåbe med de kongelige her fra Danmark af.

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

 • håber for den stakkels dreng ,at han får en søster meget snart ,som kan tage presset lidt af hans små skuldre ,det er da for tungt at være alene om … suk

 • Jeg er kæmpe royalist, så synes jo det er helt fantastisk med den her lille babyprins. Nok er han hypet, men det var/er hans forældre også og de har trods alt klaret sig rigtig godt. De to engelske prinser har fået lov at gøre præcis som de vil hele deres ungdom og det håber jeg også den lille ny prins får lov til 🙂

  //Charlotte

 • Man må altså også gerne være royalist! Jeg synes, det er lidt sødt at gå op i den slags, og indrømmet, så synes jeg faktisk, det er lidt fesent, de allerede har afsløret hans navn… Hallo, det skal man først høre ved dåben!

Der er lukket for kommentarer.