Frank chiller #3

Frank chiller på noget plastic fra en af mine efterhånden fortvivlende få pakker…

Frank chiller på altanen, der er det næstbedste hvilested med udsigt over haven og friske briser i ansigtet…

Frank chiller i et skab…

Frank chiller i sin min seng…

Frank chiller med udstrakt hals…

Frank chiller på ryggen…

Frank chiller i yndlingsbusken…

Det er svært at sige, om det er mig eller Frank, der nyder ferien hos mor mest. Muligvis Frank, der efter mange fejlagtige forsøg fra vores side på at holde ham inden døre eller i snor nu er blevet midlertidig udekat. Da jeg i sin tid fik ham, havde han været stukket af fra sine daværende ejere i otte måneder og var pænt underernæret, så jeg har været lidt nervøs for bare sådan at slippe ham løs. Heldigvis virker det, som om han har fået eventyr nok i sit liv, i hvert fald har han indtil videre ikke forladt haven en eneste gang, men bruger mest sin nyfundne frihed til at søge skygge og kølig jord inde i et buskads.

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.