Jeg er jo Bridget Jones #88

1. Jeg burde nok have set den komme. I sekundet man begynder at bralre op om, at livet er dejligt, så kommer nemesis og bider én i røven. Haps, sagde det, så brød mit tarmsystem sammen, og jeg har nu mere eller mindre været lænket til toilettet siden omkring klokken to i nat.

2. Jeg har i den forbindelse forvandlet mig til et barn igen og udnytter fuldt ud at være hjemme hos mor, der trøster, kommer med varmepude og køber bolcher til mig.

3. Mavesmerterne er (naturligvis, fristes man til at sige,) værst når jeg ligger ned, hvorfor jeg får eksperimenteret med virkelig mærkelige stillinger i et forsøg på at finde, hvilke ikke forværrer situationen. Pt ligger jeg fuldstændig vinkelret og har skullet tisse de sidste 20 minutter, men jeg tør ikke bevæge mig af frygt for at smerterne vender tilbage.

4. Jeg kan ikke spise noget, og i aften skal vi grille og have nye kartofler. Min absolutte sommerfavorit. Unfair!

5. I går forsvandt Frank. Min far var kommet hjem fra noget camping, så vi havde lukket katten inde i stuen, mens hoveddøren stod åben, og der blev læsset af. Og pludselig var der ingen Frank. Ingen havde åbnet døren, men væk var han. Og så startede panikken. (Mest fra min mor, der ikke rigtigt kunne bære, at han bare sådan var gået.) Vi ledte overalt indenfor, men måtte sande, at han nok var gået på eventyr udendørs, så der blev fundet lommelygter og råbt og kaldt og lokket. Men der var ingen Frank. Da vi til sidst var på nippet til at give op og genoptage eftersøgningen morgenen efter, strejfede lyset fra lommelygten døråbningen til huset, hvor Frank sad fræk som en slagterhundkat og kiggede flabet ud på os, som for at sige: “Hvad laver I?”

6. Vi har stadig ingen idé om, hvor i alverden han havde været, og det irriterer mig grænseløst.

7. I aftens (inden tryllekatten lavede sit forsvindingsnummer) sad min mor og jeg og så Crazy Stupid Love, hvor synet af Kevin Bacon fik mig til at demonstrere Footloose-dansen. Det kunne jo per definition ikke gå godt, og det gjorde det heller ikke. Få sekunder efter smadrede jeg min fod ind i sofabordets ben.

8. I toget på vej til Jylland satte min sidemand sig på min kjole og lagde sig efterfølgende til at sove, hvilket temmelig meget låste mig fast i min siddeposition. (Nope, det var absolut ingen succes i at prøve at trække den ud fra under hans røv!)

9. Jeg har set Veronica Mars-traileren ca. 23 gange siden i går. Jeg glæder mig så meget mere end hvad sundt er til at se den film!